ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:"..... ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ...." ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Όσο και αν κάποιοι "ειδικοί" της απαξίωσης προσπαθούν να λειάνουν τον κάθετο καταγγελτικό λόγο αλλά και να προβοκάρουν την πρωτοβουλία της διεθνούς φήμης προσωπικότητας τους πληροφορούμε  ότι ματαιοπονούν καθόσον και ο πιο αδαής κατά το παρελθόν πολίτης σήμερα έχει καταστεί πέραν από υποψιασμένος και αποπέμπει τις συνήθεις προβοκατόρικες πρακτικές και αντιλήψεις.

Εχθές  έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό η διακήρυξη της κίνησης "σπίθα" από τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και διανοητή κ. Μ. Θεοδωράκη , η οποία ευελπιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η πλειοψηφία των πατριωτών  ,να αποτελέσει  την  Σπίθα της Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών  που θα εξελιθεί  σε καθαρτήρια φωτιά για τον εξαγνισμό και την ανόρθωση της  χώρας ,από τα μιάσματα των δοσίλογων πολιτικάντηδων που την κυβέρνησαν εξαπατώντας τον  λαό  της, πουλώντας του ψεύτικες ελπίδες και ψευδεπίγραφο πατριωτισμό.

Σήμερα τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά στις θέσεις της κίνησης των ανεξάρτητων πολιτών έτσι όπως αυτές αναπτύχθηκαν από τον Μ. Θεοδωράκη αλλά ούτε για την καταγγελία του περί ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ....όπως με σθένος χαρακτήρισε.... τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  που ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας την εθνική αξιοπρέπεια των ελλήνων και της χώρας καταστρατηγώντας την εξουσία που τους έδωσε  ο λαός και  κουρελιάζοντας το ελληνικό σύνταγμα. Απόδειξη τρανή ότι το καθεστώς και οι πατρόνες του τρομοκρατήθηκαν από την καταγγελία του μεγάλου Έλληνα ,...... του οποίου η φωνή δεν περιορίζεται στενά μέσα στα όρια της χώρας που στενάζει από την φίμωση που έχει επιβληθεί από τους κατακτητές και από τους συνεργάτες τους,......... είναι η επιχειρούμενη απαξίωση της πρωτοβουλίας αυτής από την Διεθνή φωνή του Μίκη Θεοδωράκη η οποία σίγουρα ακούστηκε στεντόρεια προσπερνώντας τα ελληνικά σύνορα και προκαλώντας τον τρόμο στην κατοχική κυβέρνηση και στα δεκανίκια της για την επερχόμενη εξέγερση του ελληνικού λαού!

Αν κάποιοι περίμεναν να ακούσουν από τον Μ. Θεοδωράκη ένα κάλεσμα προς στον Ελληνικό λαό του τύπου «εμπρός στα άρματα να κάψουμε την Αθήνα»  και απογοητεύθηκαν  θα τους θυμίσουμε ότι ζούμε ακόμα σε μια χώρα που οι πολίτες της μπορούν να μιλούν ελεύθερα χωρίς τον χωροφύλακα .

Λογικό λοιπόν είναι ότι οι οποιεσδήποτε επαναστατικές εξάρσεις θα χαρακτηρίζονταν ως γραφικότητες . Στους οργισμένους εμείς λέμε ότι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΩΝΗ έκανε αυτό που δεν τολμούν και δεν τόλμησαν να κάνουν οι «επαναστάτες» κοινοβουλευτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης και ειδικά του ΚΚΕ που έχει σηκώσει το λάβαρο της «ανυπακοής» αλλά ΜΟΝΟΝ κάτω από το κομματικό του λάβαρο.  Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ….. ΕΧΡΙΣΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ …ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ…..
     Get this widget |     Track details  |         eSnips Social DNA   






ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

2 σχόλια:

sosat είπε...

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/12/blog-post_2940.html

Unknown είπε...

θα επαναλάβω αγαπητέ tasos το σχόλιο μου το οποίο έκανα στον Στοχασμό-Πολιτική (http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/12/blog-post_9198.html#comments)για τό ίδιο θέμα και για την ίδια "κρίση" απαξίωσης και λείανσης της πρωτοβουλίας και συνάμα καταγγελίας από τον Μ. Θεοδωράκη
==============================
"Ξεκαθαρίζω πριν σχολιάσω ότι σέβομαι την όποια άποψη... και σχολιασμό.... εκτός όμως εκείνων των οποίων διακρίνεται ευκρινώς η προβοκατόρικη διάθεση!!
Λυπάμαι που οι "νεκροθάφτες" των Ελεύθερων φωνών ξανά χτυπούν . Δυστυχώς για τον "Βαθύ κόκκινο" δεν πέθανε ο διεθνής έλληνας για να "προλάβουν" να τον ανακηρύξουν ως "δικό τους". Είναι γνωστές οι πρακτικές και οι "αναγνωρίσεις" μετά θάνατον από τους κόκκινους. Δυστυχώς τους πρόλαβε ο Μίκης . Ζει και αποκάλεσε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ! (εμείς ήμασταν εκεί και το ακούσαμε οι ίδιοι..δεν μας το είπαν αγαπητέ φίλε).
Όταν θα το κάνει αυτό και η Παπαρήγα εντός κοινοβουλίου ή έστω στον Ριζοσπάστη.. και όχι βέβαια δια στόματος συντάκτη της.............. τότε θα ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και θα κλείσω το ΛΗΜΕΡΙ..........
Επιτέλους!!! τέλος!!! Εδώ καταβαραθρώνεται μια χώρα και ένας λαός και ..... προσπαθούν κάποιοι να ακυρώσουν ..να απαξιώσουν πρωτοβουλίες διεθνώς αναγνωρισμένων της διανόησης ανδρών οι οποίοι έχουν το θάρρος να λένε τα πράγματα με το όνομα τους??? Και σε ποιούς θα στηριχθεί η Ελλάδα δηλαδή ???... στην Παπαρήγα και στο ΠΑΜΕ?? Αυτό φοβούνται οι εραστές των κομματικών λαβάρων και των αγώνων κατά παραγγελία???.... που δηλώνουν ανυπακοή!!! αλλά αξιούν από τον λαό να συνταχθεί κάτω από το κομματικό τους λάβαρο για να θεωρηθούν αγωνιστές.......... χωρίς όμως να αγωνιζονται???
Τι να γίνει ,έτσι είναι αυτά!! Δυστυχώς οι εποφθαλμιούντες την αύξηση των ποσοστών τους από τους κάθε λογής απελπισμένους έλληνες λόγω κρίσης , πτώσης θεσμών αλλά και της παντελώς έλλειψης πολιτικών προσωπικοτήτων….. τρόμαξαν με την λέξη «ανεξάρτητοι πολίτες». ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ» ….. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΑΠΙΑΣΤΟ».
σσ: Ποιά διεθνή προσωπικότητα ρε παιδί μου στηρίζει αυτήν την Παπαρήγα???? "