ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.10

Πανικός στην Ιπποκράτους: Τρέμουν τη διάσπαση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ!

Πανικός και ανησυχία επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Ιπποκράτους, εξαιτίας της διαρροής πληροφοριών που θέλουν στελέχη του πατριωτικού και κοινωνικού ΠΑΣΟΚ να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης των δωσίλογων και την αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας, τη δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης....

Μάλιστα τα νεύρα των κομματικοδίαιτων στην κυριολεξία έσπασαν, όταν σε δημοσίευμα του newsbeast γράφτηκε, ότι στον κύκλο των συζητήσεων μετέχει και ο "στρατηγός" της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ο τελευταίος, σε μία έκρηξη κομματικού πατριωτισμού, έσπευσε σήμερα το πρωί να διαψεύσει τη συμμετοχή του και να αποκηρύξει τις όποιες διεργασίες, με την ακόλουθη δήλωση:

“Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα σε sites, για υποτιθέμενες συναντήσεις, θέλω να δηλώσω τα εξής: Καμία συνάντηση, με κανέναν ούτε προγραμματίστηκε ούτε φυσικά και έγινε.
Οι κακοήθειες και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όρια. Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και μέσα σ’ αυτό, όπως πάντοτε, θα δίνω τις μάχες μου.
Οι κατασκευασμένες δυνάμεις κομμάτων – αποκομμάτων δεν έχουν καμία τύχη στην Ελλάδα.”

Η στάση αυτή του κυρίου Παναγιωτακόπουλου ήταν αναμενόμενη. Στη Blog ήμασταν βέβαιοι ότι ο κομματικός του πατριωτισμός είναι υπεράνω του λαού και της πατρίδας και δεν του επιτρέπει να βγει από την ασφάλεια του "μαντριού". Γι' αυτό και δεν τον εμπλέξαμε καθόλου στο δικό μας ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε εχθές με τίτλο: Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ: Διεργασίες για ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου!
Ωστόσο, η σημερινή του δήλωση μας δίνει αφορμή να τη σχολιάσουμε στο σημείο που αναφέρει, ότι "η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ...". Αλήθεια, δεν ξέρουμε ποιας κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας είναι γνώστης ο κύριος Παναγιωτακόπουλος, φθάνουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε ακόμα και σε ποια δεκαετία ζει(;).

Εάν μέσα στον κομματικό του μικρόκοσμο βυθισμένος νομίζει ή πιστεύει, ότι το ΠΑΣΟΚ θα "σώσει" τη χώρα, τότε πολύ καλά κάνει και παραμένει εντός του "μαντριού" και δεν συμμετέχει στις διεργασίες του όποιου νέου φορέα, διότι αχρείαστος είναι με τέτοιες απόψεις, ίσως και επικίνδυνος!
Κάποιοι θα πουν ότι είναι ο μόνος που φωνάζει δημοσίως κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης (που δεν είναι ο μόνος, αλλά τέλος πάντων), όμως δεν τον ακούσαμε ποτέ να λέει κουβέντα για την ΑΡΣΗ της εθνικής μας κυριαρχίας που υπέγραψε η κυβέρνησή του στη δανειακή σύμβαση (γαργάρα πρώτη), δεν έχει πει τίποτα για την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου (γαργάρα δεύτερη) και φυσικά δεν λέει κουβέντα για το ξεπούλημα του ορυκτού θησαυρού της Ελλάδας που μεθοδεύεται αυτές τις ημέρες (γαργάρα τρίτη). Έχουμε κάθε δικαιολογία λοιπόν να θεωρούμε, ότι ο κύριος Παναγιωτακόπουλος λειτουργεί μάλλον ως βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος που στηρίζει την κατοχική κυβέρνηση, παρά ως ένας πατριώτης σοσιαλιστής που αγωνιά για το λαό και την πατρίδα (όπως μας υπενθυμίζει στις αφίσες της Αριστερής Πρωτοβουλίας).

Από εκεί και πέρα πρέπει να αποσαφηνίσουμε αυτό που είπαμε και εχθές, ότι δηλαδή οι επαφές του δίδυμου Οικονόμου - Δημαρά δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις διεργασίες των στελεχών του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα, οι δύο βουλευτές μπορεί να μιλάνε με Κουβέληδες ή Οικολόγους Πράσινους, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ όμως αρνείται να συζητήσει με αυτούς τους χώρους που ανήκουν περισσότερο στο στρατόπεδο των εκσυγχρονιστών σοσιαλφιλελεύθερων και λιγότερο -έως καθόλου- στον παραδοσιακό σοσιαλιστικό χώρο.

Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε με κάθε επιφύλαξη να πούμε, ότι αυτή τη στιγμή οι "κύκλοι" είναι δύο: α) Των δύο βουλευτών και β) των στελεχών του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Μπορεί σε κάποιες στιγμές να τέμνονται αλλά δεν είναι ομόκεντροι ή ταυτισμένοι.

Σε κάθε περίπτωση η Ιπποκράτους καλά κάνει και ανησυχεί, διότι με το 12% του ελληνικού λαού στο πλευρό της δεν έχει πολύ μέλλον. Η δημιουργία νέου δημοκρατικού πατριωτικού σοσιαλιστικού πολιτικού φορέα είναι δεδομένη, είναι πράγμα νομοτελειακό. Μπορεί να προκύψει από τις υπάρχουσες διεργασίες, μπορεί και από άλλες, μελλοντικές ή άγνωστες αυτή τη στιγμή στους πολλούς. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο ελληνικός δημοκρατικός λαός έχει καταλάβει, ότι δεν έχει τίποτα να προσμένει από μια κυβέρνηση που φλερτάρει με τις πράξεις εθνικής προδοσίας. Το έδειξε με τη στάση του στις εκλογές, θα το δείξει με τον τρόπο που ο ίδιος ο λαός θα επιλέξει και στο άμεσο μέλλον.


πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΡΧΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ