ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.10

Ο Πρόεδρος μπουρδολογεί αντί να αρθεί στο ύψος του αξιώματός του

Papoulias_PanagopoulosΘυμήθηκε τους έχοντες και κατέχοντες στη σημερινή συνάντησή του με τον έτερο μπουρδολόγο Πρόεδρο, αυτόν της ΓΣΕΕ. Και κατέληξε στο απόφθευγμα - δήλωση (αλήθεια προς ποιόν; προς την μνημονιακή και εξυπηρετούσα τα ντόπια και διεθνή οικονομικά κέντρα της οποίας είναι στηλοβάτης;): "Να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες".

Δεν είπε τίποτα για Τσουκάτο, Τσοχατζόπουλο, Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, δεν μίλησε για όλα τα κοπρόσκυλα που ρούφηξαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, δεν έψεξε τον Πάγκαλο για το "μαζί τα φάγαμε", δεν νοιάστηκε για το .... μεγάλο φαγοπότι των τραπεζών, δεν προβληματίστηκε για το ξεπούλημα της εθνικής ανεξαρτησίας, έκανε κοινώς "μόκο" για Ζήμενς, Ομόλογα, Βατοπέδι, προμήθειες, και τις με διατεταγμένη υπηρεσία και καθήκον εξεταστικές επιτροπές.

Με πολύ χιούμορ, είν' αλήθεια τα έβαλε με του ανώνυμους (όχι αλκοολικούς) ΕΧΟΝΤΕΣ και είπε: «Πολλοί από τους έχοντες έχουν καβούρια μέσα στην τσέπη». Φταίνε δηλ. οι έχοντες και καθόλου κατά την κρίση του οι κυβερνώντες τα τελευταία 35 χρόνια που έχουν εδραιώσει το καθεστώς της φοροδιαφυγής και νόμιμης φοροαπαλλαγής. 

Και "διέγνωσε" ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για   περαιτέρω πιέσεις σε μισθωτούς και εργαζόμενους. Μάλλον βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο Πρόεδρος.(Καημένε Κάρολε τι την ήθελες και τη δεύτερη θητεία;)
Και συμβούλευσε  τον έτερο Πρόεδρο:  "Εσείς δίνετε τη μάχη, όλοι μας δίνουμε τη μάχη, καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος μόνο με αγώνες μπορεί να ξεπεραστεί, αγώνες μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι και ελπίζω οι αγώνες σας να έχουν θετικό αποτέλεσμα".
Δεν κατάλαβες κ. Παπούλια ότι το καθεστώς στο οποίο και συ συμμετέχεις και στηρίζεις πνέει τα λοίσθια. 
Ο καιρός της ανατροπής δεν θα αργήσει. Και θα παρασύρει όλους τους "ιππότες" του διαβρωμένου υπάρχοντος πολιτικού καθεστώτος.
Και δεν πρόκειται να σας σώσουν τα ψευτοκόμματα που σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν με αποκλειστική και μοναδική αποστολή να παραπλανήσουν τους πολίτες και να κρατήσουν στην ζωή - έστω και στην εντατική - την φαύλη κομματοκρατία, την πατρωνία και τους υπηρέτες της.
Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: