ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Γιατί ο διοικητής της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκης "κρατάει κλειδωμένα" τα στοιχεία για τα "τοξικά" ομόλογα της Τράπεζας.

....ΕΜΠΛΟΚΗ κοντινού προσώπου της οικογενείας του, με αρχικό επιθέτου από "Π"....
 
[Δημοσίευμα της εφημ. Παρασκήνιο (7.5.10-σελ.19)]
 
«Μπορεί οι ευθύνες να μην είναι οικογενειακές, όταν όμως αποδυναμώνουν το "μανατζάρισμα" ενός κρατικού λειτουργού.... αποτελούν βαρίδι !»

Σε δημοσίευμα της εφημ.Παρασκήνιο [7.5.10-σελ.19] , τίθενται ορισμένα ερωτήματα, κυρίως από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" ,  προς τον σημερινό διοικητή της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκη για «φερόμενη» καθυστέρηση διερεύνησης της γνωστής υπόθεσης των δομημένων ομόλογων, που έχει να κάνει με  την ΕΜΠΛΟΚΗ κοντινού προσώπου της οικογενείας του.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
«Μπορεί οι ευθύνες να μην είναι οικογενειακές, όταν όμως αποδυναμώνουν το "μανατζάρισμα" ενός κρατικού λειτουργού.... αποτελούν βαρίδι !
Κύριε διοικητά της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκη, σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις αιχμές που αφήνουν εναντίον σας οι συνδικαλιστικές παρατάξεις των εργαζόμενων της τράπεζας για τις "παλινωδίες" κατά την υποτιθέμενη διαιτησία στις αυξήσεις του προσωπικού,  τα "πισωγυρίσματα" στη χρηματοδότηση του ταμείου υγείας και τις "ύποπτες" αποσύρσεις των άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων του ομίλου,  αλλά δεν μπορούμε να μην σας ρωτήσουμε σχετικά με τις φήμες που "οργιάζουν" την τελευταία περίοδο και προέρχονται περισσότερο από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και λιγότερο από την "επάρατο ΝΔ".
1)Αληθεύει ότι, ενόψει της Εξεταστικής για διερεύνηση της υπόθεσης των δομημένων ομόλογων, δεν έχετε ακόμη αποστείλει στην επιτροπή τεκμηρίωσης του κόμματός σας το ΣΥΝΟΛΟ των στοιχείων που αφορούν στην επενδυτική "συμπεριφορά" της πρώην "γαλάζιας διοίκησης" σε προϊόντα υψηλού ρίσκου ;
2)Με αφορμή τις διαρροές για επικείμενη πώληση, συγχώνευσή σας με άλλες κρατικοδίαιτες τράπεζες, έχετε υπολογίσει σε πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι λογιστικές ζημίες από τα " τοξικά" προϊόντα και σε πόσες δεκάδες εκατομμύρια οι προμήθειες προς τρίτους ;
3) Είναι γεγονός ότι η φερόμενη καθυστέρησή σας έχει να κάνει με την ΕΜΠΛΟΚΗ κοντινού προσώπου της οικογενείας σας(με αρχικό επιθέτου από "Π"), το οποίο "μετατέθη" ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ επί ΝΔ από την χρηματιστηριακή εταιρεία του ομίλου στο dealing room της τράπεζας με ενασχόληση στα ομόλογα, έτσι ώστε να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να υπογράψει τουλάχιστον δυο από τις «περίεργες» συναλλαγές των δομημένων ομολόγων της;  Ελπίζουμε οι πληροφορίες μας, αν και διασταυρωμένες, είτε να έχουν κάποια δόση υπερβολής, είτε να προέρχονται από κακεντρεχείς που θέλουν να σας υπονομεύσουν, γι αυτό και αναμένουμε τις διευκρινήσεις σας προκειμένου να ξεκαθαρισθεί πλήρως το θέμα.»



ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ .

-Την οργή του Απ. Κακλαμάνη προκάλεσε ανακοίνωση της ΑΤΕ.

Την έντονη αντίδραση του Απόστολου Κακλαμάνη προκάλεσε ανακοίνωση της Αγροτικής Τράπεζας, με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου. Με την ανακοίνωση η τράπεζα προσφέρει πλήρη κάλυψη στις ενέργειες και πολιτικές του τέως προέδρου της, Δημήτρη Μηλιάκου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι στην περίπτωση που ήταν σε γνώση ή υπό την έγκριση του νέου διοικητή της ΑΤΕ, Θ. Πανταλάκη, θα αποσύρει τη θετική ψήφο για τον διορισμό του.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ….ΣΤΟ

Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: