ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

Του Αναστάσιου Καζαντζίδη

Τελικά ‘σύντροφοι’ Έλληνες πατριώτες, τα κατάφεραν! Έκαναν τη χώρα μας μια ετεροχρονισμένη μπανανία της Ε.Σ.Σ.Δ.! Αναίμακτα, χωρίς Δεκεμβριανά και αλληλοσπαραγμούς: Η εταιρεία πλέον είναι πάνω από τον άνθρωπο.
Πάνω από τον άνθρωπο δεν ήταν και το κόμμα στην πρώην Σοβιετία;
Το εταιρικό δικαίωμα είναι πάνω από το ανθρώπινο δικαίωμα.
Το ‘κομματικό δικαίωμα’ δεν είχε το ρόλο του ΘΕΟΥ στον υπαρκτό σοσιαλισμό;
Η ισότητα στη φτώχεια δεν ήταν η πραγματικότητα στην πρώην Σοβιετία για τους πολίτες της; ισότητα στη φτώχεια δεν εφαρμόζει και η τρόικα στην Ελλάδα;
Καμία απολύτως η διαφορά. Διότι μπορεί ο ..αριθμητής να είναι τελείως διαφορετικός, ο
παρονομαστής όμως είναι ΚΟΙΝΟΣ: η εξαθλίωση του πολίτη.
Σήμερα το ρόλο του Κομμουνιστικού Κράτους Δυνάστη της πρώην Σοβιετίας, τον έχει αναλάβει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Όχι όποια κι όποια εταιρεία. Η μεγάλη εταιρεία, αυτή που τα ελέγχει όλα. Το μονοπώλιο.
Και είναι πολύ σημαντική η κουβέντα που άνοιξε από τον Αντώνη Σαμαρά και ευτυχώς για τη δημοκρατία μας την αποδέχτηκε και τη συνεχίζει και ο πρωθυπουργός, για την αλλαγή του Συντάγματος.
Όταν γραφόταν το σύνταγμα της χώρας μας, οι εταιρείες ήταν ακόμα στη γέννησή τους και είχαν περιορισμένες αρμοδιότητες.
Λίγο η μεταποίηση, καμιά βιοτεχνία, λίγο εμπόριο και …τέλος.
Τότε την πραγματική εξουσία την ασκούσε ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος και έπαιρνε τις αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και ακολουθούσαν οι διάφοροι οικονομικοί παράγοντες. Σήμερα όμως, ιδιαίτερα μετά τη ‘μαύρη εποχή Σημίτη’ στη χώρα μας, το πρώτο χέρι το έχουν οι πρόεδροι των μεγάλων εταιρειών, το πρώτο χέρι το έχουν τα γνωστά μονοπώλια που δεν μπορεί να τα ελέγξει το κράτος – διότι τα ίδια συμφέροντα φρόντισαν τόσα χρόνια να διαβρώσουν τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς- σήμερα λοιπόν, την πραγματική εξουσία την ασκούν οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
Η τρόικα πλέον δεν συνομιλεί με την κυβέρνηση, απλά της δίνει εντολές.
Η τρόικα συνομιλεί ΜΟΝΟ με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
Πως φτάσαμε έως εδώ; Πολύ απλά: το ‘εταιρικό δικαίωμα’ τόσα χρόνια, κινούμενο ύπουλα μέσα στους πολιτικούς διαδρόμους, στους συνδικαλιστικούς διαδρόμους, και τα τελευταία είκοσι χρόνια στους διαδρόμους των ΜΜΕ, με χορηγίες και λαδώματα, κατάφερε να δημιουργήσει τεράστια δύναμη και να συγκεντρώσει τεράστιο πλούτο, με αποτέλεσμα όλες οι εξουσίες της ελληνικής δημοκρατίας να περάσουν σε ένα συντριπτικό ποσοστό στα χέρια του.
Έτσι οι πολιτικοί άλλαζαν, οι κρατικοί λειτουργοί άλλαζαν, οι συνδικαλιστές άλλαζαν ενώ η ‘ΕΤΑΙΡΕΙΑ’ έμενε πάντα ζωντανή να πορεύεται, συγκεντώνοντας ολοένα και περισσότερο χρήμα και εξουσία.
Σήμερα φτάσαμε στην υπέρτατη ‘σοβιετική’ κατάντια: το δικαίωμα της εταιρείας να είναι πάνω από το ανθρώπινο δικαίωμα!
Και αυτό πρέπει να αλλάξει. Με την αλλαγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που θα διαλύει αυτόματα εκείνες τις εταιρείες που καταπατούν τα δημοκρατικά δικαιώματα.
Δημιούργησες μονοπώλιο; Διάλυση, όχι πρόστιμο της κακιάς ώρας που δεν πληρώνεται ποτέ! Διάλυση. Με συνταγματικό νόμο.
Αλλιώς θα έρθει η μεγάλη στιγμή. Η δυσάρεστη στιγμή για το σύστημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πως καταφερνει να συνδιασει σοσιαλισμο με την καταντια μιας χωρας λογω της ιμπεριαλιστικη νομοτελειας που διεπει τον κοσμο και απαιτει χωρες μπανανιες για την αναπτυξει του δεν ξερω,μαλλον ουτε ο ιδιος γιατι για να θετεις τοσο γελοια ερωτηματα με τετοια φυσικοτητα η απο καπου περνεις παχυλο μισθο η συγκαταλεγεσαι στους ανιστορητους,λασπολογους,συντυριτικους κ.α. ωραια που χαρακτηριζουν πολλους του ειδους σας,και τελικα αυτα τα <>ερωτηματα τυπου πως φτασαμε ως εδω;συγνωμη εκει δεν οδηγει η εφαρμογη της ιδεολογιας σας, που εστω και αν το κρυβεται με σοσιαλοδημοκρατικα πυροτεχνηματα οδηγει;δεν θελω να γινω κουραστικος γιαυτο βαζω μια τελεια και ο νοων νοειτω...