ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Νέα ανάρτηση | Ρυθμίσεις | Διάταξη | Επεξεργασια HTML | Αναθεώρηση σχολίων | Αποσύνδεση Καλώς ήρθατε Add to Google "Σαμαράς - Παπανδρέου είναι ίδιοι". Το βίντεο απάτη (ζήτω ο Γκαίμπελς!)

  Ο Γκαίμπελς ζει και βασιλεύει...
Το βίντεο που παίχθηκε στην Ελληνοφρένεια, στο Αλ Τσαντίρι, στο Ράδιο Αρβύλα και ανέβηκε σε χιλιάδες blogs και προφίλ στο facebook, δείχνει πως, ό,τι λέει ο Παπανδρέου το λέει κι ο Σαμαράς και έκανε αίσθηση είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα, για να δείξει ότι "έχουν και οι δύο την ίδια πολιτική".
Είναι όμως έτσι;
Δείτε τι ακριβώς έγινε και πώς ξεφτιλίζονται... κάποιοι (και στη ΝΔ που δεν μπορούν να απαντήσουν ακόμη και στην πιο φτηνή προπαγάνδα).

Σημειώνουμε ότι κανείς, σε καμία εκπομπή δεν το παρουσίασε ως "σατιρικό". Και ο Λαζόπουλος και οι ΑΡΒΥΛΑ, ήταν εμφανέστατο ότι και οι ίδιοι νόμιζαν ότι πρόκειται για συρραφή δηλώσεων. Ποιος άλλωστε θυμόταν τι ακριβώς είχε πει ο Σαμαράς στην Έκθεση και πόσοι άκουσαν ολόκληρη την ομιλία; Ούτε 1%. Αυτό που μένει είναι το κλιπ των είκοσι δευτερολέπτων στο Αλ Τσαντίρι και στους Αρβύλες, οι οποίοι το παρουσίασαν ως αυθεντικές δηλώσεις.
Και ήταν ολοφάνερο ότι ούτε οι ίδιοι κατάλαβαν τη "μούφα"!

Δείτε τα βίντεο... και θα καταλάβετε!
 

από το taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: