ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Το ΠΑΣΟΚ έτοιμο να βυθιστεί σε εμφύλιο

Η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη χάρη της τρόικα να συγκρουστεί με αυτούς που την ψήφισαν και την στηρίζουν. Η μάχη έχει αρχίσει και ήδη ο Παπακωνσταντίνου επιτίθεται  και  μάλιστα με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Με τον αυτό της συκοφαντίας.
Φάνηκε καθαρά ότι  η ελληνική κοινή γνώμη  και οι συνδικαλιστές δεν αντέδρασαν στην  υποτιθέμενη μάχη για την σωτηρία της Ελλάδος.  Τους έκοψαν μισθους και δώρα από τους πρώτους και Λίγο ή πολύ έκαναν τους χαζούς.  Αλλά η συκοφαντία  και ο εξευτελισμός ενός κόσμου  πέφτει βαρύς και  αυτή την τεχνική οι κυβερνώντες  την έχουν κάνει επιστήμη. Έτσι εμφανίζονται να μπαίνουν σε μάχη με όρους εμφύλιου και το κάνουν μάλλον για να αποκομίσουν οφέλη σε κάποιο φιλοθεάμον κοινό.
Αύριο θα είναι χωρίς εξηγήσεις-άλλοθι, χωρίς κοινωνικά στηρίγματα και χωρίς ψήφους και για αυτό η Δεξιά λογικά σιγοντάρει. Θυμίζω ότι αυτό ξανάγινε στο παρελθόν με τους αγρότες στο κάμπο και από τότε το ΠΑΣΟΚ ματώνει στις αγροτικές περιοχές.
Δεν ξέρω αλλά λογικά θα υπάρξει πολύ ένταση και  ο εμφύλιος είναι σκληρό πράγμα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: