ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.10

Ο Jeffrey ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής μας!

Είναι αλήθεια. Δεν πρόκειται για φάρσα! Αυτό τουλάχιστον δηλώνει το περιοδικό για την εξωτερική πολιτική των

 ΗΠΑ.

Όλα δείχνουν πως οι αμερικανοί έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε να προκαλέσουν στους Έλληνες –και όχι μόνο- μαζική σχιζοφρένεια. Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα «πατάτα» του έγκριτου κατά τα άλλα περιοδικού Foreign Policy, που τοποθετεί τον Γιωργάκη ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά του 2010. Την είδηση μου έστειλε ο φίλος Δημήτρης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εξής υποσημείωση: «πραγματικά δεν ξέρω, να κλάψω ή να γελάσω……».
Εφόσον λοιπόν έχουμε την διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται για φάρσα, αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει: Πρώτον, πως από την σκοπιά των Αμερικανών δεν υπάρχουν στην εποχή μας άνθρωποι με μυαλό, ή το δεύτερο, πως η αξιολόγηση γίνεται με βάση την «πατριωτική» δράση υπέρ της Αμερικής.
Αν ισχύει το πρώτο, τότε πρέπει να παίρνουμε τα βουνά και αν ισχύει το δεύτερο, τότε όλα εξηγούνται: «Έκανε το καλύτερο, στη χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα», δηλώνει το περιοδικό. Τι μπορεί άρα να σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει, πως ίσως να μας είχαν κάνει …Γιουγκοσλαβία, αν δεν αναλάμβανε, «θεραπευτική» για την νοοτροπία του Έλληνα, δράση ο Γιωργάκης.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, να δείτε που θα μας ζητηθεί σε λίγο να του στήσουμε και ανδριάντα στο Σύνταγμα.
Το μη χείρον βέλτιστον ή αλλιώς …«και μη χειρότερα»!
Alkimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: