ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

Ο "ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ" ΓΑΠ ΕΙΠΕ: «οι συντηρητικοί μιλάνε για πολιτική λιτότητας, ενώ εμείς για πολιτική υπευθυνότητας»... ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ!!

Από το βήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «οι συντηρητικοί μιλάνε για πολιτική λιτότητας, ενώ εμείς για πολιτική υπευθυνότητας» και επεσήμανε ότι «οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενίσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες».
Αναφερόμενος στο ελληνικό κράτος πρόνοιας είπε ότι πρέπει να γίνει ένας εξορθολογισμός για να κοπούν οι κρατικές δαπάνες όπου είναι αναγκαίο. Απαντώντας το ερώτημα, πού θα βρεθούν τα λεφτά για το κοινωνικό κράτος και την ανάπτυξη που προτείνουν οι σοσιαλιστές, μίλησε για τα καινούργια εργαλεία που επεξεργάζονται, με πρώτο την επιβολή ενός φόρου Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο ευρωομόλογο, λέγοντας ότι τα ευρωομόλογα θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν έργα υποδομής, έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. «Να τα δούμε όχι μόνον ως δανειακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των χρεών μας. Το να σώζουμε τις τράπεζες με τρισ. δολάρια χωρίς να υπογραμμίσουμε τις αιτίες, δεν έχει οικονομική λογική», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
=========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Μα πόσο ξεδιαντροπιά πλέον μπορεί να διακατέχει  αυτό το πολιτικό υποκείμενο για να τολμά ακόμα και μετά τα μέτρα τα οποία υποστήριξε με κάθε μέσον και με ξετσιπωσιά επέβαλε προς αντίθεση ακόμα και των ιδεολογικών (ανύπαρκτων πλέον) καταβολών του κινήματος της στασιμότητας (όπως κατάντησε) με τον τίτλο ΠΑΣΟΚ που ηγείται ο απατεώνας ολκής και δυστυχώς Πρωθυπουργός της χώρας να θεωρεί ακόμη και τώρα αλλά και να διακηρύττει τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα ότι αντιπροσωπεύουν την δημοκρατική προοδευτική παράταξη? Αίσχος!!
Το αμίμητο βέβαια είναι ότι ο ψεύτης ΓΑΠ μετά το αλήστου μνήμης  "λεφτά υπάρχουν" πέρασε στην "επεξεργασία νέων εργαλείων".....  εδώ γελάμε!!  Τι μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιο απατεώνα που έχει λάμψει δια της παλινωδίας ,της αμφισημότητας , των ανύπαρκτων σχεδίων και της καθολικής απάτης ? Είναι προφανές  ότι  τα "νέα εργαλεία" θα αποτελέσουν τα νέα μέσα για να εξαθλιώσουν  ριζικά ότι φυτοζωεί στην τριπλά κατεχόμενη χώρα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

GAPA ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ