ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.11

Ρογκόφ: 80% η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Καταπέλτης ήταν για την Ελλάδα και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ο καθηγητής του Harvard και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Κένεθ Ρογκόφ (Keneth Rogoff), σε ομιλία του σε ημερίδα του Bloomberg. Υποστήριξε ότι με το νέο πακέτο διάσωσης η Ελλάδα απλά κερδίζει χρόνο αλλά με ή χωρίς το νέο δάνειο και το haircut θα καταλήξει εκτός της Ευρωζώνης, εντός της επόμενης 10ετίας, σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητα της τάξης του 80%.  

Ο Ρογκόφ εκτιμά πως το ευρώ δεν λειτουργεί καθώς η ισορροπία δυνάμεων δεν προσδίδει σταθερότητα.
Η ανάκαμψη των χρηματιστηρίων και η ψυχολογική ανάταση που προκάλεσε η συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα και για την ενίσχυση του EFSF στο €1 τρισ. θα είναι πρόσκαιρες, σύμφωνα με τον Ρογκόφ.
Ο καθηγητής υποστηρίζει ότι ο σπόρος της αμφιβολίας δεν έχει ξεριζωθεί και σύντομα η αβεβαιότητα θα επανέλθει. Παράλληλα υποστηρίζει πως η αντίδραση των αγορών συνοψίζεται ως εξής "χάρηκαν που είναι ακόμα ζωντανοί".
Ο Ρογκόφ υπογραμμίζει πως η μείωση του ελληνικού χρέους στο 120% έως το 2020 είναι μακρινός στόχος και η επίτευξή του αβέβαιη, αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί δεν αλλάζει ουσιαστικά τα δεδομένα καθώς τα δημοσιονομικά προβλήματα ξεκινούν παραδοσιακά όταν ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ υπερβαίνει το 90%.
Συνεχίζοντας επισημαίνει ότι "δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δούμε κι άλλες χρεοκοπίες εκτός από την Ελλάδα


 sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: