ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.11

Μυστικό τελεσίγραφο έξι μηνών.....Τρέμει η Κατοχική κυβέρνηση για το πως θα "ΣΕΡΒΙΡΕΙ" στις "κότες" της ΚΟ ΠΑΣΟΚ τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ το ξεπούλημα που απαιτεί η ΔΥΣΗ με το πρόσχημα της Σωτηρίας της χώρας!!

Μεταρρυθμίσεις ή... δραχμή

«Μεγάλη ευκαιρία» επισήμως και «τελευταία ευκαιρία» ανεπισήμως είναι για την Ελλάδα η συμφωνία των Βρυξελλών.
Αν χαθεί, λένε μπορεί να έρθει η καταστροφή που μπορεί να έχει τη μορφή της… δραχμής! Και αυτό δεν είναι θεωρητικό ενδεχόμενο, αλλά μια ρεαλιστική προοπτική. Γιατί πίσω από τη λύση, υπάρχει ένα τελεσίγραφο.

Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδο θέμα του το «Πρώτο Θέμα», τον Απρίλιο του 2012, λήγει ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση για να αποδείξει στους δανειστές της ότι μπορεί να υλοποιήσει το κομμάτι της συμφωνίας που την αφορά.

Ότι μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που εκκρεμούν, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,  και να κλείσει τις μαύρες τρύπες των δημόσιων ταμείων, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ
Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας επισήμαναν στους Έλληνες συνομιλητές τους ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν οι καθυστερήσεις.

Αν δεν γίνουν όλα αυτά, η τρόικα ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ θα αναλάβει χωρίς προσχήματα τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών ή,  θα παραιτηθούν από την προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας ΜΕ τον εκφοβισμό ότι θα επιστρέψει η χώρα στην δραχμή!!

Επειδή όμως η Τρόικα δεν είναι καραμουρτζούνηδες και επειδή οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στο έσχατο σημείο του σήμερα με την βοήθεια βέβαια των ανδρείκελων της κυβέρνησης ΓΑΠ , εμείς ως πολίτες οφείλουμε να αξιολογήσουμε τα ήδη προϋπάρχοντα δεδομένα και συγκεκριμένα α) την αναξιοπιστία της κυβέρνησης ΓΑΠ , β) τους συνεχείς εκβιασμούς που αν και μπήκαν ως διακύβευμα την αποφυγή της χρεοκοπίας παρόλα αυτά τελέστηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ... γ) Η κατοχή της χώρας από τον Διοικητή Ραιχενπαχ δ) η δανειακή σύμβαση του 2010 και το άρθρο 4 αυτής το οποίο και ορίζει καθολικά την παραίτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας ε) Την μη ψήφιση της από την βουλή των ελλήνων αλλά υφίσταται παράνομα και αντισυνταγματικά από την υπογραφή και μόνον του τέως υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταμντίνου στ) την νέα σύμβαση που απαιτεί η Τρόικα και βέβαια η νέα αυτή σύμβαση ορίζει κάθετα την πλήρη παράδοση της ελληνικής κυβέρνησης στην Γερμανική ΚΑΤΟΧΗ και δεν τολμούν να την φέρουν στην βουλή  αν δεν «μαγειρευτεί» η ΚΟ ΠΑΣΟΚ  η) τα γνωστά παπαγαλάκια και καθεστωτικά ΜΜΕ τα οποία διοχετεύουν τον φόβο για την επιστροφή της χώρας στην δραχμή...... όλα αυτά και άλλα πολλά τείνουν στο συμπέρασμα ότι οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ και η Μερκελ σέβονται μόνον το ευρώ τους και όχι το ευρώ μας!!!
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: