ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.11

Οι "πράσινες γραμμές" του Προέδρου και η πρώτη πλάνη του Κ. Καραμανλή, που δυστυχώς δεν ήταν η τελευταία


 
Στις 12 Δεκεμβρίου 2004 o Κάρολος Παπούλιας προτάθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.
 
[Μπράβο Κώστα!]
 
Ο Κάρολος Παπούλιας (4 Ιουνίου 1929) είναι Έλληνας πολιτικός και από τις 12 Μαρτίου του 2005, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Στις 12 Δεκεμβρίου 2004 προτάθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Υπέρ της πρότασης εκφράστηκε και το ΠΑΣΟΚ. Στην ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή ο Κάρολος Παπούλιας εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον πρώτο γύρο με 279 ψήφους. Οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν «παρών».
Στις 3 Φεβρουαρίου 2010 ο Κάρολος Παπούλιας επανεξελέγη στο ύπατο αξίωμα της χώρας με 266 ψήφους στο σύνολο των 298 ψηφισάντων. Υπερψηφίστηκε από σύσσωμες τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ενώ 32 βουλευτές των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν «παρών». Με το αποτέλεσμα αυτό έγινε ο τρίτος πρόεδρος που επανεκλέγεται σε δεύτερη θητεία.  Ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στις 12 Μαρτίου 2010.
«Είναι ανάγκη για να ξεπεράσουμε την κρίση να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε όλοι μας το καθήκον και πολίτες και πολιτεία να συστρατευθούμε σε μια ιστορική μετάβαση και στην αντίπερα όχθη πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι», ήταν το μήνυμα του επανεκλεγέντος προέδρου.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%

G.D.

Δεν υπάρχουν σχόλια: