ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.11

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! ....



Ο ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ benito "ΒΡΗΚΕ" μέσω του νεολογικού ΒΕΝΙΖΕΛΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ: "... Είναι απόφαση της κυβέρνησης μέσω της συμφωνίας του "κουρέματος" που αποφασιστηκέ από τους εταίρους μας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ  ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!! Πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί έδινε τροφή σε κακόπιστους και μας αδικούσε ως χώρα!! Έχουμε ανάγκη την βοήθεια τους και την τεχνογνωσία  τους.... και θα συνεργαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή"

 πηγη ραδιο9


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ....

ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΦΑΣΗ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!

Εδώ έχουμε μόνον μια αλήθεια.... είναι γεγονός ότι οι προδότες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ .. ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ .... τουσ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: