ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.11

«Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Απαγορευτικό σε κάθε σκέψη για εκλογές βάζουν τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος έχουν κατακρημνιστεί στο 15%.
Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον πρωθυπουργό από τα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη της Ιπποκράτους μιλούν για δεδομένο Βατερλό του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρούν «μη αναστρέψιμο» το κλίμα, παρά την απόφαση για «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.
Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες απογοητευμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου».
Το τελευταίο, ότι δηλαδή υπάρχει η πιθανότητα να χαρακτηριστεί ως «άλλος Καραμανλής που εγκατέλειψε την χώρα» τρομοκρατεί τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να απορρίπτει όπως «ο διάολος το λιβάνι» κάθε εισήγηση για προσφυγή στις κάλπες.
Υπό αυτά τα δεδομένα, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επιμένει ότι «εκλογές θα έρθουν μόνο στην περίπτωση που με ρίξουν».
Βέβαια, την επιθυμία του πρωθυπουργού δεν φαίνεται να την ασπάζονται όλα τα κυβερνητικά στελέχη.
Ήδη οι κκ. Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Κώστας Σκανδαλίδης με τοποθετήσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ των εκλογών ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση των σκληρών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση. Επιπροσθέτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να απεμπλακεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα από μια θέση που μόνο πολιτική φθορά του προσφέρει.
Σε αυτό –λένε– συνηγορεί και το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν αυτός που έθεσε θέμα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης με 180 ψήφους, καθώς θεωρούν ότι αποτελεί «ασφαλή δρόμο που οδηγεί στις κάλπες».
Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το επιτελείο της Ιπποκράτους να παραμένει καθηλωμένο και να μην θέτει τον κομματικό μηχανισμό σε συνθήκες προεκλογικής περιόδου.
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν πως «ακόμα και αν επιχειρούσαμε να κινητοποιήσουμε τα κομματικά μας στελέχη στην περιφέρεια, μάλλον θα εισπράτταμε αρνήσεις. Ποιος θα πάρει το ρίσκο σήμερα να βγει στην κοινωνία και να μιλήσει υπέρ της κυβέρνησης;».
Έτοιμα για όλα τα στελέχη της ΝΔ
Μια εσωτερική εγκύκλιος της ΝΔ με την οποία καλεί τους προέδρους των ΝΟΔΕ και τα μέλη των γραμματειών του κόμματος που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές να παραιτηθούν, ήρθε ως επιβεβαίωση της έντονης αίσθησης ότι το επιτελείο του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι πανέτοιμο για πρόωρες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά ετοιμάζουν λίστες υποψηφίων προκειμένου να τις παρουσιάσουν στον πρόεδρο. Αυτός είναι που θα έχει τον τελικό λόγο ενώ αρκετοί εκτιμούν ότι θα επιχειρήσει να «σηματοδοτήσει τον αέρα αλλαγής», δημιουργώντας ένα μείγμα ανθρώπων από νέα, άφθαρτα και ικανά πρόσωπα καθώς και από έμπειρες προσωπικότητες που αναγνωρίζονται από όλους τους χώρους.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς εκτιμά ότι το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής αναστέλλει ενδεχομένως το σενάριο των εκλογών, δεν το βγάζει όμως από το κάδρο της πολιτικής πραγματικότητας και αυτό γιατί επιμένει ότι «το μίγμα κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι λάθος».
Για τον λόγο αυτό και στη Συγγρού δεν παρασύρονται από τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων  που τους δείχνουν να αυξάνουν σταθερά τη διαφορά τους από το ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. newsbomb
Σχόλιο: Ο Βενιζέλος με το “στρίβειν δια των 180” έδωσε στον Παπανδρέου και στον εαυτό του μία τελευταία πολιτική ευκαιρία για αξιοπρεπή έξοδο. Ο Παπανδρέου την αρνήθηκε και δεν την εκμεταλλεύτηκε. Τώρα τι θα κάνουν? Δικτατορία? Με ποιους? Ούτε το Στρατό δεν έχουν μαζί τους. Μήπως συγκυβέρνηση με το Σαμαρά? Αυτό μου θυμίζει το χορό του Ζαλόγγου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: