ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.11

Η Σωτηρία Μπέλλου σε 9/8, από τον παράδεισο. "Άσχημες πληροφορίες μου 'δωσαν για σένανε", Αντώνη.

Άσχημες πληροφορίες - Μπέλλου & Περπινιάδης 1948

"Άσχημες πληροφορίες
μου 'δωσαν για σένανε
με τα λόγια που μου είπαν με πληγώσανε
τη καρδιά μου σα χαρτί την τσαλακώσανε "
..............................................................
..............................................................
http://www.koutouzis.gr/koys-koys.htm    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ
Είχαν  30 χρόνια διαφορά. Εκείνη, η Σωτηρία Μπέλλου  γεννήθηκε   στις 12 Αυγούστου  1921. Εκείνος, ο Αντώνης  Σαμαράς,  στις   23  Μαϊου 1951.
 Στα  1951 η  Σωτηρία   τραγουδούσε με τον Τσιτσάνη.
Ετσι όταν ο Αντώνης   μπήκε στην εφηβεία  η Σωτηρία βρισκόταν ψηλά. Αλλά η φωνή   της  τον μάγευε και τον μαγεύει ακόμη, κατά  πως λένε.
Ντράμερ ο ίδιος σε σχολικό συγκρότημα - κουμπάρος και στενός φίλος του Μανώλη Μητσιά - ενώ η αείμνηστη Σωτηρία Μπέλλου τον αποκαλούσε τρυφερά γιο της.

Περισσότερα.
=Ο Αντώνης Σαμαράς
Το μεγάλο προτέρημα του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι ούτε η καταγωγή, ούτε οι σπουδές του. Το μεγάλο του προτέρημα –για τους περισσότερους δεξιούς ελάττωμα– είναι πως, μολονότι βουλευτής του συντηρητικού χώρου, η συμπεριφορά του θύμιζε σ’ όλους τον Αντρέα. … Ο Αντώνης όμως "τα έσπαγε" στα μπουζούκια στης Σωτηρίας Μπέλλου και στου Μητσιά, οι οποίοι ήταν και είναι πολύ καλοί του φίλοι. … Ο Αντώνης λάτρευε τον Ο. Ελύτη, τούτο όμως δεν τον εμπόδιζε στα επεισόδια του ’85 στη Μεσσηνία να ανέβει πάνω στο τρακτέρ του αντιπάλου και να τα κάνει λαμπόγυαλο. Πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος –ένα σταυρουδάκι κρέμεται πάντα στο λαιμό του–, από την άλλη όμως η σχέση του με τις γυναίκες πονεμένη και μακριά. Μέχρι ο Αντώνης να καταλήξει σ’ αυτό το πανέμορφο πλάσμα που ονομάζεται Γεωργία, πέρασε από την αγκαλιά της Μυρτώ Παράσχη, της Φούλμαν Μουντάνου, της Άννας Βίσση (η πλέον αξιόλογη, είπε κανείς τίποτα;)
=Η Σωτηρία Μπέλλου
 Η Σωτηρία Μπέλλου άφησε την τελευταία της πνοή, Τρίτη 27-08-1997, σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη, ενώ η σορός της εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών . Το τελευταίο αντίο είπαν στη μεγάλη τραγουδίστρια με τους επικήδειους που εκφώνησαν η Τάνια Τσανακλίδου, εκ μέρους των Ελλήνων τραγουδιστών, η αντιδήμαρχος Αθηναίων Κατερίνα Δασκαλάκη και ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης και ο προσωπικός της φίλος Αντώνης Σαμαράς. 

G.D.

Δεν υπάρχουν σχόλια: