ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.11

Παπαδήμος: Ο Σαμαράς έχει υπογράψει ! ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ!! Ο ΝΕΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στη σαπουνόπερα της ΝΔ για το ζήτημα των υπογραφών σήμερα στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάσει στους εταίρους μας την....
επιστολή Σαμαρά , όπως είχε τονίσει πρώτο το kontranews.gr, η οποία φέρει την υπογραφή του και δεσμεύεται ρητά να στηρίξει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και τη νέα κυβέρνηση. Προκειμένου να κλείσει η όλη παραφιλολογία που αναπτύσσεται από γαλάζια blog και εφημερίδες.

Σημείωση Φωνακλας: Οι συγκεκριμένες επιστολές έχουν αποσταλεί την προηγούμενη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Επομένως, εσκεμμένα ο κύριος Σαμαράς και το επιτελείο του για εσωκομματικούς λόγους κρατούσαν το θέμα στην επικαιρότητα. Καταλαβαίνουμε ότι όλοι επιθυμούν τα ’5 λεπτά διασημότητας που τους αναλογούν και να αισθανθούν σημαντικοί, “κύριοι” των εξελίξεων. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο πεζή και η χώρα δεν έχει χρόνο για σαπουνόπερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: