ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.12

Καλημέρα Κε Πρόεδρε και .....καληνύχτα σας

Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, όπου σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της αστικής δημοκρατίας μας, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, παραδίνοντας τη χώρα και τους πολίτες της, βορά στα νύχια των αρπακτικών (διεθνών τοκογλύφων ιμπεριαλιστών & αδίστακτων καπιταλιστών) κάποιοι δείχνουν τις τελευταίες μέρες να αργοσαλεύουν στο πουπουλένιο στρώμα τους. Ανάμεσα σ΄ αυτούς, ο αξιότιμος Πρόεδρος κος Παπούλιας, αγουροξυπνημένος αλλά και μισονυσταγμένος σήμερα, κάτι άρχισε να ψελλίζει και να κλαψουρίζει, περί γερμανικής παρέμβασης στη χώρα μας και κάπου εκεί ανάμεσα στο πρόγευμά του και στο δεκατιανό του, κοινοποίησε στον κο Βενιζέλο την απόφασή του, να παραιτηθεί της μισθοδοσίας του. Και μετά από την τελευταία αυτή αντιστασιακή του πράξη, αποσύρθηκε ήσυχος στα ενδότερα των Προεδρικών Βερσαλλιών, έχοντας χαρίσει το παντεσπάνι του στο λαό. Αφού αναπαυθεί για λίγες μέρες, (μετά από τόση αντίσταση και τόσο φιλανθρωπικό έργο) θα παραστεί στις τοπικές εκδηλώσεις για τα ελευθέρια της πόλης μας και λίγο αργότερα την 25η Μαρτίου, κατά τον εορτασμό της παλιγγενεσίας του Έθνους, σε κάποια άλλη περιοχή, ευελπιστώντας να κερδίσει τις ευχαριστίες του εξαθλιωμένου λαού. Οι καιροί όμως άλλαξαν κε Πρόεδρε, το ξυπνητήρι (της συνείδησης σας) άργησε πολύ να χτυπήσει και ο θόρυβός του, μάλλον με θρόισμα φύλλων μοιάζει, παρά με σάλπισμα από αγωνιστικά τύμπανα. Για το λόγο αυτό, μη χαλάτε και το χουζούρι σας Πρόεδρε. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Α και μη το ξεχάσω, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, στους λοιπούς συνδαιτυμόνες σας, του Μεγάρου Μαξίμου. Ποιός ξέρει, μπορεί εκεί στη μεσημεριανή τους σιέστα, να πετάξουν και του λόγου τους, τίποτε αποφάγια από τα μισθουλάκια τους, ως ένδειξη φιλανθρωπίας και αντίστασης, για τα συσσίτια του λαού. Και τέλος έτσι για νανούρισμα, να σας αφιερώσω αντί για το "Καλημέρα ήλιε, καλημέρα" που μπορεί να ταράξει τον πρότερο σοσιαλιστικό σας ύπνο, ένα αργόσυρτο ηπειρώτικο, το "ο ήλιος βασιλεύει κι η μέρα σώνεται κι ο νους μου απ΄ τη δίχρονη σιωπή σας, δε συμμαζώνεται".

Υστ1. Το ανωτέρω άσμα να το μάθεις και στο Γιώργο, να το παραδώσει στο Βενιζέλο, μαζί με τα υπόλοιπα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ. Ένας ήλιος-ύμνος για το κόμμα θα του χρειαστεί του Βαγγέλη, καθότι το " ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει και που μας οδηγεί σε μια Ελλάδα σοσιαλιστική" μας οδήγησε τελικά ντουγρού στον γκρεμό.
Υστ2. Για όσους παραπονιούνται ότι δεν αφιερώνω τίποτε στον Κουταλιανό-Σαμαρά, λυπάμαι αλλά σε ψωρόμαγκες , δεν χαρίζω τίποτε, ούτε την ψείρα μου. Θα του συνιστούσα μόνο να βγάλει η "αγαπούλα την κουκούλα" του Νταή πατριώτη και να υποβάλλει τα σέβη του στη φρουλάιν Μέρκελ και λοιπά αφεντικά, ξεμασκαρεμένος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά στο στόμα σου Μήτσο Μητσάρα!
Πολύ ωραία και σταράτα τα λες.