ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.12

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!... ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ "ΕΠΙΤΡΟΠΟ" & "ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ"....

Τα τελευταία νέα θέλουν η Γερμανία να ζητά, και ως φαίνεται εκ του ρεπορτάζ τελειωτικά , την εγκατάσταση "επιτρόπου" στην Ελλάδα αλλά και να ζητήσουν την "μη διεξαγωγή εκλογών" και παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Αυτές οι δύο προϋποθέσεις θα αποτελούν και την βάση  για να στηριχθεί η Ελλάδα με το νέο πακέτο στήριξης λένε οι πληροφορίες του οικονομικού αναλυτή Δημήτρομανωλάκη στο ράδιο9 και στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου!
Αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα εμείς οι έλληνες ως λαός ενώ λαμβάνουμε την πληροφορία των άμεσων εκβιασμών , την ευθεία απαξίωση των θεσμών ,την κατάργηση του υψίστου δικαιώματος των πολιτών να ορίζουν την μοίρα τους μέσα από την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών , την εξωγενή παρέμβαση μιας άλλης χώρας στα εσωτερικά της χώρας μας  και την αντιμετώπιση μας ως προτεκτοράτο αυτής ....όταν αυτά αλλά και άλλα πολλά που βιώσαμε μέσω των δοτών εγχώριων συνεργατών των κατακτητών της χώρας μας καθ όλο το χρονικό διάστημα των 23 μηνών που αποκαλύφθηκε η παράδοση της χώρας μας αμετάκλητα και άνευ όρων ....... θα καθόμαστε και θα πολιτικολογούμε...... θα δίνουμε την ψήφο μας έστω και δημοσκοπικά στους νεκροθάφτες της χώρας μας!

Σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ για άλλη μια φορά και δεν αποτελεί στην ουσία αποκάλυψη απλά επανάληψη των προηγούμενων επεισοδίων, όπου κοινή πεποίθηση των πολιτών είναι ότι η χώρα μας έχει κατακτηθεί κατ ουσία από την γερμανική επικυριαρχία!! Το θέμα είναι ότι η κατάκτηση μπορεί να είναι ένα γεγονός αλλά αυτό ως γεγονός μπορεί να σβήσει  την ελπίδα???. Η χώρα μας έχει περάσει από συμπληγάδες,... ουκ ολίγες φορές! Οι πόλεμοι  ,οι ξεριζωμοί, η πείνα, οι σφαγές , η σκλαβιά είναι μέρος της ιστορίας μας!
Πάντα όμως ο αγώνας των ελλήνων και η αέναη πίστη του έλληνα για την ελευθερία την ανεξαρτησία εθνική κυριαρχία και  δικαιοσύνη  , ανέτρεπε τους όποιους επιβουλείς ολοκληρωτές που επέβαλαν την κατακτητική τους μανία πάνω στο υπέρτατο αγαθό της λαϊκής κυριαρχίας και ελευθερίας !!..
Είναι πλέον παγγίνως γνωστή στην συνείδηση και του πιο αδαούς μέχρι πρότινος πολίτη  η απομυθοποίηση του πολιτικού μας συστήματος και των πολιτικών του!!
Οι εκλογές πλέον είναι  η μόνη διέξοδος  του λαού! Δεν υπάρχει για αυτό καμία αμφιβολία ! Εκείνο όμως που σίγουρα μπορεί να προβληματίζει είναι το «πάθος» ! Το κομματικό πάθος, η ρουσφετολαγνεία του Ρωμιού ,οι «συμπάθειες’ , τα τζάκια και η παραδοσιακή πολιτική κρίση η οποία περιορίζεται στενότατα στην πολιτική των «συγγενών»  και των ατομικών επιδιώξεων και εξασφαλίσεων και όχι στην δημόσια και κοινωνική αλληλεγγύη … ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ!....


ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ  ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ! …ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ  ΓΟΝΟΣ!! ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΜΕ!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: