ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.12

ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Αυτή η κρίση του χρέους της Ευρωζώνη είναι σχεδιασμένη από τους Illuminati.
Το ευρώ από την ημέρα δημιουργίας , ήταν δομημένο του έτσι , ώστε να αποτύχει. Οι Illuminists το γνώριζαν αυτό.
Το σχέδιό τους , όπως σας έχουμε ξαναπεί , είναι να καταστρέψουν την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, να δημιουργήσουν τεράστιο χάος , αναταραχή , φτώχεια , πείνα , βία , θάνατο …. και τελικά να οδηγήσουν τον κόσμο πίσω στην δουλοπαροικία και στον μεσαίωνα .
Όλα είναι προσχεδιασμένα , η οικονομική κρίση , οι πόλεμοι ή οι απειλές πολέμου , η λαθρομετανάστευση , η πετρελαϊκή κρίση, όλα υποστηρίζουν αυτόν τον σκοπό. Είναι απλό …. το ανακαλύπτουμε καθημερινά καθώς παρουσιάζονται νέα στοιχειά για μια παγκόσμια οικονομική , δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση . 
Το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούν οι Illuminists είναι μια εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων , η Παγκόσμια Κυβέρνηση και η Παγκόσμιος υπερεθνική Κεντρική Τράπεζα .
Οι Illuminists όμως δεν θέλουν να..
προεπιλέγουν προς το παρόν οι χώρες των PIIGS και να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα. Αυτό θα ήταν ένα πισωγύρισμα , ένας αρνητικός πόντος στο σχέδιο τους για ένα παγκόσμιο νόμισμα. Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο μετά, να ξαναπάρουν αυτά τα έθνη των PIIGS από τα εθνικά τους νομίσματα , και , να τα εντάξουν σε ένα παγκόσμιο νόμισμα .

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει .
Τουναντίον .
Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει !
Η Ευρωζώνη τώρα αγοράζει απλώς χρόνο για να χτίσει το μηχανισμό εκείνο …. που θα αποτρέψει την κατάρρευση και των υπόλοιπων χώρων των PIIGS.
Έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα το επιτύχει και αυτό ……
Η Ευρωζώνη οδεύει προς την κατάρρευση .
Οποιοδήποτε οικονομικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος είναι καταδικασμένο να αποτύχει !

Θεωρητικά, η Ελλάδα θα μπορούσε να πληρώνει το χρέος της και να παραμείνει στο ενιαίο νόμισμα: Η τελευταία της διάσωση που είναι τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων , περιλαμβάνει ήδη μια μερική προεπιλογή ως προς τους πιστωτές του ιδιωτικού τομέα , όπως είναι οι τράπεζες. Αλλά η δυσαρέσκεια εναντίον της Ελλάδας έχει αυξηθεί στις Βρυξέλλες, όπου θεωρείται ως η χώρα που αμαυρώνει το έργο του ευρώ. Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα είναι ένα μαύρο πρόβατο . Κανείς δεν θέλει να δανείσει χρήματα στην Ελλάδα ! Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πεθαίνει ! Μια στις τέσσερις επιχειρήσεις έχει ήδη κλείσει ! Η ανεργία μέσα στα δυο χρόνια της διακυβέρνησης του μπατσοκ ανέβηκε στα ύψη και η ελληνική οικονομία πλέον είναι για πέμπτη χρόνια στη σειρά σε ύφεση. Δυστυχώς, η οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα επιταχύνεται .
Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 7 % στη διάρκεια του 4ου τριμήνου του 2011. Όμως, ήταν κάτι που ο κάθε λογικός άνθρωπος περίμενε να συμβεί.
Εξ αλλού αυτό ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούσε το μνημόνιο ένα και η πολιτική της λιτότητας , για αυτό πάσχιζαν , καμιά δεκαετία τώρα , οι εθνο-προδότες της Νου-Δουλας και του μπατσοκ , πρώτα με το κλείσιμο των εναπομεινάντων εργοστασίων…. έπειτα καθώς διέλυσαν « κυριολεκτικά » την πρωτεύουσα με την λαθρομετανάστευση , σακάτεψαν τις επιχειρήσεις και τις βιοτεχνίες με τα λαθραία κινέζικα με την σφραγίδα της COSCO και με τις άδειες λιανικής που χορηγούσαν τα λαμόγια των δήμων … και εσχάτως με τις καταστροφικές γνωστές οδηγίες των Τροικανών ….
Πως θα έπρεπε άραγε να πάνε τα πράγματα ……..
Μπορούσαν με αυτούς να πάνε καλλίτερα ;
Αλλά αντ ‘αυτού η Ελλάδα πεθαίνει , αν και θα πρέπει , πολύ σύντομα , να περάσει και ο υπόλοιπος κόσμος ό, τι ακριβώς αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα.
Για την Ελλάδα, μια επιστροφή στη δραστικά υποτιμημένη νέα δραχμή θα μπορούσε να παράσχει τουλάχιστον την ελπίδα για εξαγωγές , μια αλματώδη αύξηση του τουρισμού και κάποια ανάκαμψη. Αλλά σε αντίθεση με την Αργεντινή, η οποία το 2001 αδυνατούσε να πληρώσει τα χρέη της , μετά από μια βασανιστική οικονομική κρίση , η Ελλάδα δεν έχει ούτε το πλεονέκτημα των άφθονων σιτηρών μήτε και των υπολοίπων φυσικών πόρων της Αργεντινής , αλλά προπαντός διαφέρουμε στο ότι « σήμερα ζούμε μέσα στην εποχή της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης » και ούτε προβλέπεται και μια κάποια ανάκαμψη στην παγκόσμια οικονομία.
Δεν υπάρχει εύκολη διέξοδος την στιγμή …. που μέχρι και ο οικονομολόγος Nouriel Roubini επισημαίνει, « ακόμη και με το δεύτερο αυτό πακέτο διάσωσης η Ελλάδα θα μείνει με χρέη ύψους 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020 ».
Δυστυχώς, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα ως “μια ακραία περίπτωση και όχι ως ένα πολύ σοβαρό προειδοποιητικό σήμα για τον υπόλοιπο κόσμο.
Εάν η Ελλάδα θα αποτελέσει το έναυσμα για την ανάφλεξη της βόμβας του κυρίαρχου χρέους , αυτό θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση σε παγκόσμια κλίμακα!
Πολλοί μιλούν για το ομόλογο των 14,5 δις του Μαρτίου !
Οι επενδυτές απλά δεν κατανοούν τη σημασία της Ελλάδας.
Οι συγκρίσεις γίνονται με την Lehman, ενώ αυτές οι συγκρίσεις αμφισβητούνται από πολλούς για τον εξής λόγο: Η Ελλάδα « είναι μια χώρα » , και , δεν είναι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα .
Όμως το σπουδαιότερο κατά τον HEIL GAP είναι το : ότι οι αμερικανοί έμαθαν καλά το μάθημα τους και ότι ακόμα δεν έχουν συνέρθει από την καταστροφή που προκάλεσε η τρύπα των 30 δις στα οικονομικά της Lehman , πως είναι δυνατόν να αφήσει κάποιος την Ελλάδα να προεπιλεγεί για ένα ομόλογο άξιας (χοντρικά) 20 δις. (14,5 δις ευρώ) του οποίου η πληρωμή λήγει στις 20 Μαρτίου;
(Αν και παρά όλα αυτά τα μέτρα λιτότητας που έχουν ήδη υλοποιηθεί, η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να προεπιλεγεί πολύ σύντομα ούτως ή άλλως.)
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι η νέα συμφωνία λιτότητας την οποία μόλις ενέκρινε το Ελληνικό κοινοβούλιο να μην υλοποιηθεί ποτέ.
Διότι στις νέες εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο , τα σημερινά κόμματα που είναι στην εξουσία θα πιάσουν …….. μονοψήφια ποσοστά στις κάλπες .
Η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει , είναι πιθανό να την δούμε να κινείται πολύ διαφορετικά από τη σημερινή, και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν η νέα κυβέρνηση θα ακολουθήσει οποιαδήποτε από τις υποσχέσεις που δίνονται από τη σημερινή κυβέρνηση.
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά την χώρα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους υπηρετώντας πιστά τις εντολές των ξένων και ντόπιων αφεντικών τους.

Κατηγορήστε τους Έλληνες, αν σας αρέσει, αλλά για αναλογιστείτε γιατί ποτέ κανένας δανειστής μας δεν έκανε κάποια από τις παρακάτω σκέψεις πριν από την παράδοση του κεφαλαίου του ;
Χμμ …. Έλληνες …. τι θα κάνετε με αυτά τα χρήματα;
Θα κατασκευάσετε εργοστάσια ; βαπόρια ; ή θα εκμεταλλευτείτε τα ορυχεία σας , ή κάτι που θα σας επιτρέψει να μου τα δώσετε πίσω ;
Όχι; …. Πρόκειται να τα φάνε οι πολιτικοί μας σε διακοπές …. στα άφαντα υποβρύχια και ….. στις γαλλικές φρεγάτες !
Α εντάξει ……εδώ είναι τα λεφτά μου ….. είναι εξασφαλισμένα !
Υπάρχουν πολλοί άπληστοι B@stard τραπεζίτες που τουλάχιστον πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους καθώς και την ελευθερία και την περιουσία τους.
Α και κάτι άλλο …..
Και το ευρώ είναι ένας νεκρός άνθρωπος .. ενώ τα πόδια του να κινούνται ακόμη !
Είναι μόνο θέμα χρόνου …….
Όσο για την χοντρόμπαλο σάρκα και τις ανοησίες του περί των δεινών που θα επακολουθήσουν μιας αθετήσεως πληρωμών :
Α) π.χ. να σώσουμε τις τράπεζες .
Βρε κύριε φούσκα ! Αλήθεια πως μπορεί να σωθεί μια τράπεζα που δεν δανείζει ; Μήπως με το διφραγκακι της προμηθείας της , όταν εξοφλούμε σε αυτήν τον λογαριασμό του τηλεφώνου μας;
Άρα χονδρέ και ανόητε …. το βρίσκεις πολύ λογικό το να κάνεις κάθε έξι μήνες μνημόνια ώστε να τις σώνεις ; Εγώ πάλι ΟΧΙ !
Β) όσο για τα φάρμακα … που δεν θα τα βρίσκουμε ….. ποια φάρμακα ρε ;
Εκτός από τις χασαποταβέρνες που συχνάζεις , έχεις επισκεφτεί ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ένα ελληνικό φαρμακείο , για να δεις τι ελλείψεις υπάρχουν ήδη σε φάρμακα ;
Γ) Τώρα για το πετρέλαιο που τόσο πολύ νοιάζεσαι … ώστε να μην μας λείψει , … άντε λοιπόν και #*^&» μετά το εμπάργκο που έκανες στο Ιράν … φαφλατά.

Μαυρισμένα κτήρια που πυρπολήθηκαν την Κυριακή , όταν οι μπάτσοι είχαν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος, Μια ζωντανή υπενθύμιση προς τους πολιτικούς στην Ελλάδα ότι οποιαδήποτε λανθασμένη εκτίμηση θα μπορούσε να ωθήσει τη χώρα προς την αναρχία.
Αλλά ποιο ακριβώς είναι το κύρος ενός ανώτατου πολιτειακού άρχοντα όταν δέχεται η χώρα του και οι πολίτες της χώρας του να ζουν υπό κατοχή.

Κανείς από αυτούς που τόσο εύκολα συμφωνούν με την ψηφίσει της νέας δανειακής σύμβασης δεν αναφέρεται στις επιπτώσεις και στα αποτελέσματα που θα έχει η αποδοχή και η επικύρωση της σύμβασης για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα.
Όλοι παραλείπουν να αναφερθούν στο τι θα βιώνει από δω και εμπρός η χώρα μας , για τα επόμενα 30 χρόνια … τουλάχιστον ….. και απλώς ….. κάνουν λόγο για ένα διαδικαστικό ζήτημα …. που πρέπει να τελειώσει με την ψήφιση της σύμβασης …. πριν προχωρήσουμε σε εκλογές ……
Τα κόμματα του συνασπισμού απέτυχαν να πείσουν το Eurogroup ότι θα «δέσει» η συμφωνία, και η διάθεση έχει ήδη δηλητηριαστεί ….. από αιτήματα της ΕΕ για τον λογαριασμό μεσεγγύησης …. προκειμένου …. να αδράξουν την πηγή των εσόδων του Ελληνικού προϋπολογισμού.
Επιπλέον, το γερμανικό κοινοβούλιο πρέπει να εγκρίνει αυτή τη νέα συμφωνία με την Ελλάδα, και το γερμανικό κοινοβούλιο δεν έχει προγραμματιστεί να το ψηφίσει αυτό μέχρι την 27η Φεβρουαρίου.
Λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία αυτή τη στιγμή, η έγκριση δεν είναι εγγυημένη.
Όλοι στο σύνταγμα και αυτή την Κυριακή λοιπόν ….. « για να κάνουμε το κλίμα χειρότερο »

Η γερμανοί ζουν καλά ! ……. Επίσης , δεν αποτελεί έκπληξη , ότι οι Έλληνες που δεν έχουν δουλειά , δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν «το χαράτσι » ….. την τεράστια αυτήν φορολογική επιβάρυνση. Σκεφτείτε ότι το 95 τοις εκατό από τον ενεργό πληθυσμό της πατρίδος μας δηλώνουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 30.000 ευρώ.
Γερμανοί …… Οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» δια το μεγαλύτερο μέρος της κρίσης στην Ελλάδα , ήταν το ΔΝΤ , η ΕΚΤ , και η Γερμανία.
Όλα αυτά άλλαξαν τον τελευταίο μήνα.
Το ΔΝΤ έχει ζητήσει περισσότερα κεφάλαια.
Τα χρήματα αυτά δεν έρχονται.
Θυμηθείτε, το ΔΝΤ σε μεγάλο βαθμό υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ.
Και ότι οι ΗΠΑ λόγω της προεκλογικής περιόδου , δεν μπορούν να «διαλαλούν»
ότι υποστηρίζουν την διάσωση της Ευρώπης.
Έτσι, το ΔΝΤ βγαίνει εκτός « τοκογλυφικού χώρου » σε ότι αφορά τη βοήθεια προς την Ελλάδα ….. με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.
Ενώ εδώ και τρεις τέσσερεις ημέρες ξανάρχισε το γνωστό παραμύθι που λέει πως η Κίνα θα υποστηρίξει οικονομικά την Ευρώπη .
Η « η σωτήρας των PIIGS » … η Γερμανία που επέτρεπε στην ΕΚΤ να έχει έμμεσα κέρδος από τα χρέη των διαφόρων κυρίαρχων εθνών της ΕΕ κατά τη διάρκεια του 2011, επειδή η Γερμανία δεν είχε λάβει ακόμη τα μέτρα για να προετοιμαστεί για μια κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τώρα όμως έχει : Τους τελευταίους έξι μήνες, η Γερμανία έχει:
1) Θεσπίσει νομοθεσία που επιτρέπει σε μια χώρα να αφήσει το ευρώ, χωρίς να εξέρχεται από την ΕΕ.
2) Θεσπίσει νομοθεσία που τις επιτρέπει να κρατικοποιήσει τις γερμανικές τράπεζες σε περιόδους κρίσης.
3) Απαίτησε σε γενικές γραμμές την επανακεφαλοποιηση των γερμανικών τραπεζών εξ ιδίων κεφαλαίων.
Με απλά λόγια, η Γερμανία είναι διατεθειμένη και έχει κάνει τις απαιτήσεις της πολύ σαφείς: αν θέλετε τα γερμανικά ταμεία, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τη φορολογική κυριαρχία σας .
Είναι επίσης σαφές ότι ούτε θα ανεχθεί την έκδοση των ευρωομολόγων ή άμεση και ανοιχτή νομισματοποίηση από την ΕΚΤ. ( το τυπογραφείο , τα μελάνια , το χαρτί )

Με άλλα λόγια, η Γερμανία στην πράξη είναι στα όρια κηρύξεως ενός οικονομικού πολέμου, αλλά στο κάτω της γραφής η Γερμανία δεν είχε πραγματικά ποτέ τόσο πολύ συμφέρον σε μια νομισματική ένωση όσο θα έχει
σε μια πολιτική ένωση …..
Στο 4ο Ράιχ .

Με άλλα λόγια, αν κάποια μέλη της ΕΕ θέλουν τα γερμανικά ταμεία, πρέπει να εγκαταλείψουν τη φορολογική κυριαρχία τους και ουσιαστικά να γίνουν υποτελής στη Γερμανία.
Τέλος της ιστορίας.
Ενώ μιλάμε για τη Γερμανία.
Την Παρασκευή υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε , υπερασπίστηκε σκληρή στάση του Βερολίνου. Οι Έλληνες, επέμενε, θα πρέπει να δείξουν ότι είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις πριν να πάρουν περισσότερα χρήματα.
«Με αυτό κατά νου, ο HEIL GAP πιστεύει ότι ο επόμενος γύρος της κρίσης του ευρώ είναι πλέον στο κατώφλι μας.»
Αληθινή έχουμε καιρό μέχρι στις 20 Μαρτίου , αλλά τα πράγματα έχουν ήδη φτάσει στο σημείο ότι η Γερμανία έχει εκδώσει ουσιαστικά το τελεσίγραφο της .
Είτε η Ελλάδα θα αποθέσει στα χέρια της την φορολογική της κυριαρχία, ή ανοίγεται μπροστά μας ο …… μεγάλο δρόμος της προεπιλογής .
Ξέρετε τώρα …… θα δοθεί η γνωστή 7 ήμερη παράταση πληρωμής , και ,
τότε …. θα πέσουν οι χονδροί εκβιασμοί των γερμαναράδων !
Τι επίτροπος μόνο ;
Ποια ; Τα φορολογικά έσοδα μόνο ;
…… εδώ μπορεί να μας ζητήσουν τα νεογέννητα ελληνόπουλα , να τα κάνουν οικολογικό σαπούνι για να καθαρίζουν με αυτό τα τρυφερά οπίσθια των.
«ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ»
« ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ».

Χμμμ ……. Η Γερμανία θα μπορούσε να κατέχει τελικά όλη την Ευρώπη, αν συνεχίσει να παίρνει την κυριαρχία των έναντι των διασώσεων των …..
Οικονομικά …… είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από μια στρατιωτική δύναμη!
Διαβάστε : THIS IS ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ
Ο παπαδημιος , η κομανετσκι , εκείνη …. με τα μαύρα κολάν ,
….. α …. ναι …. και όλοι οι υπόλοιποι ελλαδεμποροι ….
« Και η ΚΑΛΠΗ θα ξαναβγάλει ΝΑΙ !»
Αν ο απώτερος στόχος της ΕΕ είναι να δημιουργήσει ένα έθνος-κράτος, τότε έπρεπε να ξεκινήσει από κάπου, γιατί όχι με την Ελλάδα;
Είναι βέβαια ….. και οι άλλες χώρες των PIIGS που θα κλαίνε για την αιματηρή δολοφονία που θα έρθει στη διάσωση γνωρίζοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι απλά θέμα χρόνου ……. πριν από την απώλεια της κυριαρχία τους?
Αλλά και πάλι : « ποιος είναι ο σκοπός της ΕΕ, αν όχι να ενωθούν ;»
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΟΥ “ Tsiprashow ”

Η νέα τάξη της γερμανικής Ευρώπης με τους δορυφόρους της γνωρίζει ότι η ανεξαρτητοποίηση της Ελλάδας, με ένα ΟΧΙ στη δανειακή σύμβαση, δεν μπορεί να είναι δυνατή δίχως την διάσπαση της ευρωζώνης και την κατάργηση του ευρώ ως νομίσματος . Βιάζονται οι ξένοι και ντόπιοι , Ευρωπαίοι και Έλληνες βρυκόλακες να κλείσουν όλους τους ανοικτούς λογαριασμούς τους με την Ελλάδα για να εφορμήσουν στο επόμενο θύμα τους την Πορτογαλία !
« ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ».
Τώρα λοιπόν όλες οι Έλληνιδες και οι Έλληνες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι παλεύουμε για την επιβίωση μας, για την πατρίδα , τα χώματα μας, την ιστορία μας, την ελευθερία , την θρησκεία , για την ίδια μας την ύπαρξη, και ο αγώνας που θα δώσουμε , πρέπει να είναι αγώνας θαρραλέος και νικηφόρος μπροστά στον αφανισμό μας , αυτόν που οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί μας , όλοι αυτοί οι δοσίλογοι συνεργάτες των τοκογλύφων θέλουν να μας επιβάλουν.
Πριν 70 ολόκληρα χρόνια ….. τότε …. τον χειμώνας του 1942 ….. φοβερή ευκαιρία για τους λάτρεις της «ελεύθερης» αγοράς στην τότε κατεχομένη από τους γερμανούς ιταλούς , βουλγάρους και αλβανούς Ελλάδα μας . Αφού πήραν ότι είχε ο κάθε Έλληνας ή Εβραίος φιλοξενούμενος στην πατρίδα μας ….. τις λίρες , τα δακτυλίδια , τα χρυσαφικά, και τα υπόλοιπα τιμαλφή , ….. κατόπιν …. έβαλαν στόχο τους την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων , είπαμε η ιστορία επαναλαμβάνεται !
HEIL GAP ( or mind the GAP )




Πηγή via attica nea

Δεν υπάρχουν σχόλια: