ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.12

ΟΙ "ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ" ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


Είχαν ετοιμαστεί αποδοκιμασίες σε βάρος του, ακόμη και από κτηνοτρόφους με τρακτέρ! "Μας κοροϊδεύει με το θέμα της σύνταξης", λένε οι συμπατριώτες του... Δεν τολμάει τελικά να παραστεί στα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων την 21η...
Φεβρουαρίου, όπως το συνήθιζε, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, για να μη ρεζιλευτεί. Αυτό αναμενόταν άλλωστε, αφού όπου εμφανίζεται τελευταίως αποδοκιμάζεται. Η επίσημη δικαιολογία είναι ο φόρτος εργασίας, λόγω... των κρίσιμων εξελίξεων, που βιώνει η πατρίδα μας. Ωστόσο σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν επιθυμεί γιουχαρίσματα στον τόπο του από τους συμπατριώτες του. Έτσι απέφυγε να πάει και στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα. Στα Γιάννινα, πάντως, είχαν ετοιμαστεί εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Όχι μόνο από αριστεριστές και άλλους πολίτες, αλλά και από κτηνοτρόφους, που θέλουν να διαμαρτυρηθούν στο συντοπίτη τους πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη". Στο μεταξύ πολλοί Γιαννιώτες αναφέρουν ότι "μας κοροϊδεύει ο Κάρολος με το θέμα της παραίτησής του από την αποζημίωση, που παίρνει. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα και το έπραξε, ουσιαστικά αναγκαστικά, τώρα που ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του". Και αναρωτιούνται "αν παραιτήθηκε απ' όλο το ποσό ή μερικώς".
www.katoci.com
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: