ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.12

Μισθός Αρχηγού ΓΕΕΘΑ vs μισθός Βουλευτή

μισθος, αθηνα, αρχηγου, γεεθα
« Μισθός Αρχηγού ΓΕΕΘΑ vs μισθός Βουλευτή »
Ο αρχηγός του ΓΕΕΘA στην Ελλάδα λαμβάνει βασικό μισθό 2.067 ευρώ με 35 χρόνια Υπηρεσίας στην Άμυνα της χώρας. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού έχει μηνιαίες απολαβές 1.829 ευρώ. Αρχηγός όλων των χερσαίων Δυνάμεων της χώρας. Ο Αρχηγός ΓΕΝ δηλαδή ο αρχηγός όλων των ναυτικών δυνάμεων της χώρας έχει.. μηνιαίες απολαβές 1.829 ευρώ. Ο Αρχηγός ΓΕΑ δηλαδή ο Αρχηγός όλων των Αεροπορικών δυνάμεων της χώρας μηνιαίες απολαβές 1.829 ευρώ. Όι 4 αρχηγοί οι ανώτατοι υπεύθυνοι για την άμυνα της χώρας κοστίζουνλιγότερο από 25.οοο ευρώ έκαστος, σύνολο για όλους λιγότερο από 100.000 ευρώ/ έτος. Σημειώνεται για να γίνει κάποιος Αρχηγός έχει αφιερωθεί 35 χρόνια σε σκληρή στρατιωτική υπηρεσία.Ο Βουλευτής για να σηκώνει το χέρι περιστασιακά στην Βουλή…



πηγή: papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: