ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.12

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!!Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της Ν.Δ., Μάξιμο Χαρακόπουλο [εικόνα]

Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της Ν.Δ., Μάξιμο Χαρακόπουλο [εικόνα]

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνεργάτες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου όταν πήγαν να ανοίξουν την πόρτα του πολιτικού του γραφείου στη Λάρισα.Κάτω από την ταμπέλα με το όνομα του ήταν κολλημένο ένα χαρτί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές προς το πρόσωπο του.
Ο κ. Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε: «Μέχρι σήμερα στη Λάρισα δεν είχαμε κουκουλοφόρους. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία γεγονότα
αποκτήσαμε. Οι θρασύδειλοι και όσοι κρύβονται πίσω από στημένες προβοκάτσιες ας γνωρίζουν ότι ματαιοπονούν. Αργά ή γρήγορα η κουκούλα θα βγει και θα αποκαλυφθούν αυτοί και οι ηθικοί τους αυτουργοί!



Σε κάθε περίπτωση, στις κρίσιμες αυτές ώρες για την πατρίδα μας, ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό κριτήριο τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκη οιοικογένεια και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να ορθοποδήσει και πάλι ο τόπος».

από.iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: