ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.12

Έχω άλλα κριτήρια και ποιότητα, στις "ευαισθησίες" μου για το Έθνος και την Πατρίδα

"Μετάγγιση" εθνικής περηφάνιας σαν την χθεσινή (15.02 2012) του κ. Προέδρου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να "προσλάβει".
 
Ποιος είναι αυτός ο Schaeuble;  Ρωτάτε, -ρητορικά- κε Πρόεδρε.
Μα ο Υπουργός Οικονομικών μιας από τις χώρες που "παρακαλάμε" να μας δώσουν δανεικά κε Πρόεδρε. 
Όλοι λοιπόν στο "λαϊκό" παιγνίδι του αντιευρωπαϊσμού;
Πετάμε την "μπάλα" έξω -στην Ευρώπη- για να μην βλέπουμε -εμείς ο λαός- τι γίνεται στο δικό μας το "γήπεδο", την Ελλάδα.
Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν συμμετείχατε και εσείς σε κυβερνήσεις, που έχουν, -ιστορικά- σημαντικότατη ευθύνη για το τεράστιο χρέος, που κατέστησε την Ελλάδα αφερέγγυο;
Στην ζωή μου είχα μάθει να μην δανείζομαι πέραν της "πιστοληπτικής μου δυνατότητας", αλλά εσείς οι πολιτικοί, μας κάνατε όλους χρεοφειλέτες και μπαταξήδες, ακόμα και τα εγγόνια μας, ακόμα και τα αγέννητα Ελληνόπουλα !
 
Αν όντως θέλετε να προσφέρετε υπηρεσία στη Χώρα, το Έθνος και τους πολίτες, βγείτε ανοιχτά και ως άλλος Χαρίλαος Τρικούπης, αναρωτηθείτε και ρωτήστε....
"Τις πταίει....για την λοιδορία της Ελλάδας στην Ευρώπη";
Καλέστε, σήμερα, τώρα τα ΜΜΕ στο προεδρικό μέγαρο και κάντε απλή  αλλά σημαντική Δήλωση-Πρόσκληση:
 
"ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ ΜΑΣ.
Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΉ, Η ΛΗΣΤΕΊΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΞΑΊΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΆ ΑΔΙΚΉΜΑΤΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΛΗΣΤΕΊΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΟΊ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΎΤΕΣ.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ."
 
Απευθυνθείτε ύστερα, στην "Σοσιαλιστική" Κυβέρνηση και Προσκαλέστε-Προκαλέστε ΤΗΝ,  Να Θεσπίσει Άμεσα, Αυστηρό, Δίκαιο και Αποτελεσματικό  Νομικό Πλαίσιο για τα τα Εγκλήματα της Φοροκλοπής και Εισφοροκλοπής.
ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ`ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 
Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: