ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.13

Επενδυτές με χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες, δηλαδή δικά μας, περιμένει η κυβέρνηση

Η παρουσία μου στην ανακοίνωση των δράσεων του υπουργείου Ανάπτυξης για το 2013, υποδηλώνει την πρωταρχική σημασία που η κυβέρνηση αποδίδει στην ανάκαμψη της οικονομίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσίαση των δράσεων του υπουργείου για το 2013.
Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για «βελτιωμένο κλίμα, το οποίο βιώνουμε στις διεθνείς επαφές, που οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού », ενώ τόνισε ότι «οι πάντες αναγνωρίζουν την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη ύφεση και την ανεργία, κυρίως των νέων».
«Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε το κλίμα και τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές για να προσελκύσουμε επενδύσεις. Αυτό θα το κάνουμε με συγκεκριμένα "χρονο-στοχοδιαγράμματα", όχι με ευχές και δημόσιες σχέσεις, αλλά με συγκεκριμένα βήματα» επισήμανε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι οι επενδύσεις απαιτούν ρευστότητα, η οποία θα προέλθει από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την επιστροφή των καταθέσεων και από πρωτοβουλίες όπως είναι το ΕΤΕΑΝ και τα προγράμματα της ΕΤΕπ.
«'Εγιναν αλλαγές αλλά συνεχίζονται για να γίνει πιο ανταγωνιστική η οικονομία. Το κράτος θα συμβάλει στην αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας και των αποκρατικοποιήσεων», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.




 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: