ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.13

Ο άνθρωπος που θα "καθίσει στο σκαμνί" δυο πρώην Πρωθυπουργούς


 
Ο άνθρωπος που θα "καθίσει στο σκαμνί" δυο πρώην Πρωθυπουργούς
O Βασίλης Καπερνάρος, είναι ο βουλευτής και νομικός, που   με πλήρη συνείδηση στον όρκο που έδωσε, είναι έτοιμος να καθίσει στο σκαμνί, δύο πρώην Πρωθυπουργούς, έναν αντιπρόεδρο  κυβέρνησης  και έναν «τσάρο» της Οικονομίας.
 Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  μίλησε αποκλειστικά στο Briefing News, για την πρόταση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τυχόν ευθύνες του Πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπανδρέου Ευάγγελου Βενιζέλου, και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με αλλοιώσεις ή μη αξιοποίησης της λίστα Λαγκάρντ.

Απορρίπτει τα περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Εμείς κάναμε μια πρόταση εναντίον των προσώπων που πιστεύουμε και τεκμηριώνουμε με αυτά που προτείνουμε  και με αυτά που επικαλούμαστε ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι, μέσα από τα στοιχεία που πήραμε μέσα από το προεδρείο της Βουλής και όσα μέχρι τότε είχαν συντάξει οι οικονομικοί εισαγγελείς».

Κάποιοι εξυπηρετούν γραμμάτια

«Τα παραμύθια να τελειώνουν. Οι εικασίες και οι κατασκευές  να τελειώνουν.  Έτσι καταλήξαμε και προτείνουμε όσοι θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να καταλογιστούν αυτά που πρέπει σε αυτούς που πρέπει, μας ακολουθούν και συνυπογράφουν. Όσοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες και όσοι θέλουν να εκτελέσουν εντολές και όσοι θέλουν να ξεχρεώσουν γραμμάτια να μην ακολουθούν, να μην το υπογράψουν».

Θα καθίσουν στο σκαμνί δυο πρωθυπουργοί

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δηλώνει έτοιμος να αναλάβει αυτήν την μεγάλη ευθύνη με την σύνταξη του κειμένου  με το οποίο θα καθίσουν  στο εδώλιο δύο πρώην Πρωθυπουργοί, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην κοινοβουλευτική ιστορία. «Eίμαι σε θέση να κάτσει στο σκαμνί και ο πατέρας μου, εαν έχει πειράξει το συμφέρον του ελληνόπουλου, και η οικογένειά μου, ο οιοσδήποτε που έβαλε χέρι στο δημόσιο ταμείο και κατέστρεψε το μέλλον των παιδιών μας. Πρώτος από όλους να κάτσω εγώ αν είμαι».

Το όριο των 30  υπογραφών 

Τόσες υπογραφές  απαιτούνται από το Σύνταγμα, και όπως όλα δείχνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πιάσουν το όριο, καθώς οι 18 βουλευτές του κόμματος, μαζί με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα είναι αρκετοί για να ξεκινήσει η διαδικασία. «Έχουν πει πολλοί βουλευτές, το σκέφτονται, ο βουλευτής έχει την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου. Κανείς δεν είναι κατώτερος ή ανώτερος. Οι βουλευτές είναι  ανεξάρτητοι, εκτός αν οι ίδιοι θέλουν να μπαίνουν σε μαντριά και θέλουν  βοσκούς τσοπάνους και τσοπανόσκυλα».


Οι… ξευτιλισμένοι Βουλευτές

Ο Βασίλης Καπερνάρος  άφησε όμως αιχμές και για το υπάρχον πολιτικό σύστημα, αλλά και για τους βουλευτές που πρέπει επιτέλους να κάνουν το καθήκον που επιτάσσει το Σύνταγμα και η συνείδησή τους.  «Έχει ξαναγίνει στην ελληνική ιστορία,  να είναι  σε αυτή την κατάσταση η υγεία, η παιδεία, να είναι σε αυτήν την κατάσταση η βουλή; Να είναι ξευτιλισμένος ο Έλληνας βουλευτής και να υπογράφει  και να επικυρώνει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου; Αυτό το κράτος θέλουμε

Το κείμενο της πρότασης του οποίου συντάκτης είναι ο Βασίλης Καπερνάρος, καταλογίζει σύμφωνα με τον Βουλευτή,  ευθέως ευθύνες στα παραπάνω πρόσωπα, χωρίς όπως υποστηρίζει να παρασύρεται από πολιτικές σκοπιμότητες. «Είναι καθαρά ένα κείμενο που βγαίνει μέσα από την δικογραφία των ανθρώπων και τιμούν την αποστολή τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: