ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.13

Λύση για Σκόπια στο ημίφως Ενθαρρυμένος αναχωρεί από την Αθήνα για τη Νέα Υόρκη ο Μάθιου Νίμιτς. Η στρατηγική της κυβέρνησης


Λύση για Σκόπια στο ημίφως
Ενώ τα οικονομικά και τραπεζικά θέματα κυριαρχούν στην επικαιρότητα η υπόθεση της ονομασίας της πΓΔΜ μπαίνει εμβόλιμα στην ατζέντα και επιχειρείται να περάσει στο παρασκήνιο και να κλείσει τον τύκλο της 20ετούς αντιπαράθεσης στην περιοχή. Χαρακτηριστικές της προσπάθειας που γίνεται είναι οι δηλώσεις του διαμεσολαβιτή Μάθιου Νίμιτς ο οποίος διακρίνει «Σοβαρή και εποικοδομητική διάθεση». Ερωτώμενος αν έπειτα από 20 χρόνια θεωρεί ότι υπάρχουν πιθανότητες για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, ο κ. Νίμιτς απάντησε μονολεκτικά: «Ναι». 
Το θέμα αν και έχει βγει από το συρτάρι καιρό τώρα κρατείται σκοπίμως στο ημίφως, εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές και διπλωμάτες. Στόχος της κυβέρνησης είναι να προωθήσει τη λύση με διαδικασίες εξπρές, αντίστοιχες των νομοσχεδίων του Μνημονίου.
Από το αμερικανικό ΥΠΕΞ τηρούν σιγήν ιχθύος στηρίζοντας την πολιτική των χαμηλών τόνων ώστε να μπορέσει να φέρει αποτελέσματα η ελληνική κυβέρνηση και να αποφύγει την φθορά.
Διπλωματικοί και στρατιωτικοί κύκλοι αναφέρουν πως το θέμα της ονομασίας αποτελεί τη βασική αιτία προστριβών στη γείτονα χώρα η οποία βρίσκεται σε πολιτική δίνη.
Από την πλευρά του ο κ. Νίμιτς πρόσθεσε ότι αναχωρεί ενθαρρυμένος για τη Νέα Υόρκη και θα επιδιώξει την εντατικοποίηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Ανέφερε ότι στις συναντήσεις του στα Σκόπια με την ηγεσία της ΠΓΔΜ εξετάσθηκαν κάποιες ιδέες και σκέψεις του σχετικά με την αναζήτηση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα σε αυτές.
«Με το ζήτημα της ονομασίας ασχολούμαι από το 1994 και δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται για εντελώς νέες ιδέες. Τα πράγματα εξελίσσονται και θεωρώ ότι πάντοτε υπάρχει δυνατότητα για δημιουργία, ώστε να καταλήξουμε σε ένα θετικό συμπέρασμα. 
» Παρουσίασα κάποιες ιδέες και στόχος είναι να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί τόσο τις κυβερνήσεις όσο και τους λαούς των δύο χωρών» σημείωσε.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: