ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.13

Βαξεβάνης: Προσπαθώ τέσσερις μέρες να δώσω το USB στον Πεπόνη και αυτός δεν ενδιαφέρεται

Νέα τροπή στην υπόθεση του usb stick που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ δίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που ανέφερε πως ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν ενδιαφέρεται για στοιχεία της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης του περιοδικού HOT DOC έγραψε: «Έχω το USB που καταγράφει πότε δημιουργήθηκε και πώς από το CD Παπακωνσταντίνου», για να δεχθεί στη συνέχεια το ερώτημα αν θα έπρεπε να έχει δοθεί το υλικό στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση.

Απαντώντας σε επόμενο tweet σημείωσε: «4 μέρες προσπαθώ να δώσω το υλικό στον κ Πεπόνη. Δεν έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον», ενώ σε ερώτηση για το αν δέχεται πιέσεις να μην κυκλοφορήσει το περιοδικό απάντησε: «ξέρουν ποιούς μπορούν να πιέζουν», σημειώνοντας πως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Εμπλέκει δυο ακόμα άτομα

Με νέο του δημοσίευμα στο koutipandoras.gr ο Κώστας Βαξεβάνης εμπλέκει στην «περιπλάνηση» του CD με τη λίστα Λαγκάρντ και δύο διπλωμάτες, έναν εν ενεργεία και έναν πρώην, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο δημοσιογράφος διατυπώνει ερωτήματα για τον πρέσβη της Ελλάδας στο Παρίσι που εμφανίζεται να απέστειλε τη λίστα στην Ελλάδα, σημειώνοντας: «Με ποιο τρόπο την παρέλαβε και ποιος ήταν ο αποδέκτης, ποιας πρώην υπουργού και μετέπειτα αρχηγού κόμματος υπήρξε στενός συνεργάτης και πως ενεπλάκη κατά το παρελθόν στη φυγή καταζητούμενου για την υπόθεση Siemens στο εξωτερικό;».

Για τον πρώην πρέσβη -ο οποίος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είχε κρυφό ρόλο στην παραλαβή της λίστας- ερωτά: «Ποιος είναι ο πρώην πρέσβης που εμφανίζεται να έχει κρυφό ρόλο στην παραλαβή της λίστας στο Παρίσι, ποιος ο ρόλος του στη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, για ποια εθνική υπόθεση συνεργάσθηκε στο παρελθόν με το Γιώργο Παπανδρέου και ποιες οι σχέσεις του με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη;».

.iefimerida.

Δεν υπάρχουν σχόλια: