ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.13

Η Κωνσταντοπούλου υπαινίσσεται ότι το κινητό της παρακολουθείται


Η Κωνσταντοπούλου υπαινίσσεται ότι το κινητό της παρακολουθείται
Υποψίες ότι το κινητό της παρακολουθείται έχει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είπε ότι θα ερευνήσει την υπόθεση για να βγάλει άκρη.
«Ειδικώς από όταν έχει το κινητό μου μετατραπεί σε βουλευτικό είναι ιδιαιτέρως οχληρή η παρεμβολή που συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου. 
Στη συνέχεια η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην πρόταση της Κουμουνδούρου για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που επέμενε σε όλη τη διάρκεια της διερεύνησης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, να έρθει ο Γιώργος Παπανδρέου, να ακούσουμε ποια είναι η εκδοχή του των πραγμάτων. Να πει ενημερώθηκε από τον κ. Παπακωνσταντίνου; Γνώριζε για τη λίστα όπως ο κ. Παπακωνσταντίνου λέει: τον είχα ενημερώσει και πριν έρθουν τα στοιχεία και αφού ήρθαν τα στοιχεία και μου είπε προχώρα», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Και συνέχισε: «Δεν έχουμε ακούσει από τον κ. Παπανδρέου τι εντολές έδωσε στον κ. Παπακωνσταντίνου και τι απάντηση έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου».
Στο ερώτημα αν θα κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός να εξεταστεί ως μαρτυράς στην προκαταρκτική επιτροπή, απάντησε ότι «δεν επιτρέπεται να μην κληθεί».


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: