ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.13

Λίστα Λαγκάρντ: Και Βενιζέλος- Διώτης στον κύκλο «υπόπτων» Αλλο στικ έφθασε στον εισαγγελέα από αυτό που παρέδωσε ο Παπακωνσταντίνου



Λίστα Λαγκάρντ: Και Βενιζέλος- Διώτης στον κύκλο «υπόπτων»
Περιπλέκεται η υπόθεση με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, για την οποία ως μοναδικός "ύποπτος" εμφανιζόταν ως τώρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο κύκλος των "υπόπτων" διευρύνεται τώρα, καθώς διαπιστώνεται ότι το στικάκι με την παραποιημένη λίστα που έφθασε στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων μέσω Διώτη-Βενιζέλου, δεν είναι αυτό που είχε παραδώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, τον Οκτώβριο του 2010. Πρόκειται για αντίγραφο, το οποίο δημιουργήθηκε  9 μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, όταν το αρχικό στικ υποτίθεται ότι βρισκόταν στα χέρια του κ. Διώτη. 
Ετσι δεν μπορεί πλέον να διαπιστωθεί αν η παραποίηση της λίστας έγινε  στο αρχικό CD, ή σε κάποια από τα στικάκια-αντίγραφα. Δεν υπάρχει δηλαδή δυνατότητα να διαπιστωθεί αν τα ονόματα των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου διεγράφησαν  όταν η λίστα βρισκόταν στα χέρια του, ή όταν είχε περιέλθει στον κ. Διώτη η στον κ. Βενιζέλο - για τους οποίους δικαιολογείται πλέον να ζητηθεί διερεύνηση ευθυνών.

Ουδεν μεμπτόν με τις καταθέσεις των συγγενών
Ενα άλλο στοιχείο που περιπλέκει της υπόθεση, ελαφρύνοντας παράλληλα τη θέση του κ. Παπακωνσταντίνου, είναι το γεγονός ότι οι καταθέσεις των συγγενών του στην HSBC ήταν νόμιμες, δικαιολούνται από τα δηλωμένα εισοδήματα τους και έχουν φορολογηθεί.
Η εξαδέλφη του Ελένη Παπακωνσταντίνου είχε περίπου 10,2 εκ. ευρώ στην ξένη τράπεζα. Στον οικονομικό εισαγγελέα προσκόμισε στοιχεία που δείχνουν ότι είχε δηλώσει ανάλογα εισοδήματα και πλήρωσε τους αναλογούντες φόρους.
 Ο σύζυγος της αδελφής της Κ. Ροσώνης είχε μικρότερο ποσό στην HSBC μέχρι το 2007. Με τον νόμο Αλογοσκούφη έφερε τα χρήματα του στην Ελλάδα, πληρώνοντας τον ειδικό φόρο που είχε επιβληθεί τότε.


sofokleusin



Δεν υπάρχουν σχόλια: