ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

ΤΡΕΜΟΥΝ!!! Τριπλή παρέμβαση τώρα από Σόιμπλε, ΔΝΤ και Ρεν

13AEDECE94D4AAC0A219CA7F97F4C8E5
Συναγερμό στις Βρυξέλλες προκαλούν οι δραματικές εξελίξεις στην Αθήνα. Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές την ώρα της συνεδρίασης του Eurogroup δεν είχε ακόμη γίνει γνωστό το σκηνικό ρήξης που διαμορφώνεται στην Αθήνα.
Οι κοινοτικοί αξιωματούχοι, οι υπουργοί Οικονομικών αλλά και οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ έμαθαν τα νέα στην… έξοδο. Αναμένεται μάλιστα σύμφωνα με κοινοτικούς κύκλους να ζητηθούν αναλυτικές εξηγήσεις για την κατάσταση στην Αθήνα, από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα κατά την αυριανή σύνοδο των υπουργών στο Ecofin.
Αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν τις δραματικές εξελίξεις από το ναυάγιο στη σύσκεψη στο Μαξίμου, ο μεν Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση, ο επικεφαλής του Eurogroup κάλεσε τις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ενώ ο Επίτροπος Ρεν ζήτησε από τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς να επιδείξουν υπευθυνότητα.
Αλλά και από το ΔΝΤ η πρώτη αντίδραση ήρθε με την “επισήμανση” πως εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε πρόωρες κάλπες, τότε η χρηματοδότησή της θα διακοπέί.

 reportazpress

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
N 39,757129°
E 19,946010°

+39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"