ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΙ … ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ


Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Στο άκουσμα της λέξης «ανασχηματισμός» κάποιοι … μεγαλόσχημοι σε Κατεχάκη και Λ. Αλεξάνδρας προετοιμάζονται ήδη για να πηδήξουν απ’ τα παράθυρα ... Ανάμεσά τους και εκείνοι που ευνοήθηκαν τα μάλα επί Χρυσοχοΐδη αλλά εν ριπή οφθαλμού άλλαξαν στρατόπεδο και … ξεσάλωσαν συντάσοντας «μαύρες λίστες» για προαγωγές και μεταθέσεις. Μετά τις ασταθείς διακυμάνσεις Κουβέλη, όλα δείχνουν πως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Ρουπακιώτη στο δικαιοσύνης θα είναι ο νομικός Νίκος Δένδιας τον οποίο στο Μαξίμου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και ειδικά για τις πιέσεις που ασκεί στην Ε.Ε έτσι ώστε η Ελλάδα να μην συνεχίσει να είναι το «μαύρο πρόβατο» στη λαθρομετανάστευση. Εξάλλου ο Κερκυραίος στο δικαιοσύνης έχει θητεύσει επί Καραμανλή και μάλιστα με τον σημερινό γενικό του γραμματέα στην Κατεχάκη. Στην πρόβλεψη αυτή κυρίαρχο ρόλο στο δημόσιας τάξης αναλαμβάνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης το μοναδικό αποδεκτό ΠΑΣΟκικό πρόσωπο στη λαϊκή δεξιά. Ο Βουλευτής όμως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την ΕΛ.ΑΣ και στην εξέλιξη αυτή ως βασικό του συνεργάτη πρόκειται να επιλέξει τον Λευτέρη Οικονόμου. Ο πρώην υπουργός αυτή τη φορά θα καθήσει [;] στην υπουργική καρέκλα έχοντας κατά νου πως: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος». Και μετά όπως είναι φυσικό και επόμενο θα βγάλει το σπαθί του …
 
 

1 σχόλιο:

Δεξιος οσονουπω Χρυσαυγιτης είπε...

alert-Ο ευνουχιστης της Ελληνικης Αστυνομιας επιστρεφει.Κατσε Αντωνακη να γινουν εκλογες και θα δεις τι θα παρεις.