ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

Γιατί ο Κουβέλης το παίζει… αριστεριστής;


Έχουν πολλοί εκπλαγεί απ’ την «ανένδοτη» στάση του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη τις τελευταίες μέρες, στη δίνη της κρίσης με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ απ’ τον Αντ. Σαμαρά.


Του Μάρκου Μουζάκη
Απο κει που ο εκφραστής της «υπεύθυνης», «κυβερνώσας Αριστεράς» εξέπεμπε ένα πρόσωπο διαλλακτικότητας και συμβιβασμού, με αποτέλεσμα να κατηγορείται από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για εγκατάλειψη κάθε ίχνους αριστερής πολιτικής, αίφνης μεταλλάχτηκε (;) σε «αδιάλλακτο», «ασυμβίβαστο» υπερασπιστή των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στην ΕΡΤ και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει… αριστεριστή!
Με αποτέλεσμα να ωθήσει τον έτερο εταίρο της τρικομματικής συγκυβέρνησης, τον Β. Βενιζέλο σε άτακτη αναδίπλωση και αλλαγή της συμπεριφοράς του έναντι τουΑντ. Σαμαρά και στην «ηρωική» θέση ότι… αν ο Κουβέλης αποσύρει την εμπιστοσύνη του απ’ την κυβέρνηση, τότε θα κάμει και αυτός το ίδιο!
Τι γίνηκε και οι δύο συνεταίροι του πρωθυπουργού ένα χρόνο μετά το σχηματισμό της συγκυβέρνησης αποφάσισαν να το παίξουν «σκληροί» και «αδιάλλακτοι», αυτοί οι οποίοι έχουν ανεχτεί και καταπιεί και πετσοκόμματα μισθών και συντάξεων, ακραίες περικοπές στην υγεία, στην παιδεία, φτώχια, ανεργία, κοινωνική εξαθλίωση, χτυπήματα σε δικαιώματα και κατακτήσεις;
Ας όψονται οι δημοσκοπήσεις!
Και αυτό το έχουμε αναλύσει κάμποσες φορές.
Υπό το άγχος των δημοσκοπήσεων έχουν τούτη την περίοδο επιλέξει το… αντάρτικο!
Διαπιστώνοντας τη μεγάλη δημοσκοπική τους πτώση και τον κίνδυνο ακόμα και να μείνουν εκτός Βουλής (!) στιςεπόμενες εκλογές, «ανέβηκαν στα κάγκελα»!
Προσθέστε και τις σοβαρότατες πιέσεις που δέχονται εσωκομματικά από στελέχη των κομμάτων τους και θα έχετε μια ερμηνεία της νέας στρατηγικής τους, μιας στρατηγικής που ελάχιστα βέβαια πείθει, αλλά και τι άλλο να κάμουν;
Σε ό,τι αφορά στον Φ. Κουβέλη, θα πρέπει να συνυπολογίστε και τούτο.
Βαδίζει βάσει μιας στρατηγικής, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να τα έχει καλά και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!
Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι με την ίδια ευκολία με την οποία σήμερασυγκυβερνά με τον Σαμαρά, με την ίδια ευκολία αύριο-μεθαύριο θέλει να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα!
Δηλαδή έχει τάξει για το κόμμα του και για τον ίδιο το ρόλο της συμπληρωματικής δύναμης για συμμαχίες τόσο προς τα δεξιά, όσο και προς τα αριστερά!
Κάτι σαν μπαλαντέρ κυβερνήσεων συνεργασίας, πολύ περισσότερο που αντιλαμβάνεται (όπως άλλωστε άπαντες αντιλαμβάνονται…) ότι για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει!
Αλλά αυτός ο ρόλος, που έχει δει ο Κουβέλης για τη ΔΗΜΑΡ, υπαγορεύει και «αριστερές» κάθε τόσο κυβιστήσεις, δε γίνεται να εμπεδωθεί η εικόνα του «γιέσμαν» του Σαμαρά!
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλες τούτες τις μέρες, που μετεξελίχθηκε σε σκληρό και αδιάλλακτο διαπραγματευτή…
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: