ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.13

ΟΙ "ΠΗΔΗΚΟΥΛΕΣ" ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΕΡΑΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΣΑΤΣΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΣΤΑΣΗ" ΘΑ "ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ¨"

 
 
Ολοκληρώθηκε στις 10:00 μμ η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου. Από το Μαξίμου αποχώρησαν πριν από λίγο οι κ. κ. Τράα, Μορς και Μαζούχ ενώ αναμένονται από λεπτό σε λεπτό οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο είναι η εκτέλεση του προϋπολογισμού, η υλοποίηση των μέτρων της περιόδου 2013- 2014, καθώς και το θέμα των καθυστερήσεων στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

 BINTEO-Οι δηλώσεις του νταβατζή μας Στουρνάρα
 
"Όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Υπήρξε σημαντική πρόοδος", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου.
"Βέβαια δεν έχουμε τελειώσει. Υπάρχει Eurogroup τώρα και θα πάω και εγώ και η τρόικα και θα επιστρέψουν", είπε.
Μετά από σχετική ερώτηση, είπε ότι το θέμα της ΕΡΤ δεν συζητήθηκε στη συνάντηση , ενώ σε ερώτηση "αν υπάρχει σχέδιο για την ΕΡΤ να επαναπροσληφθούν και οι δυο χιλιάδες εργαζόμενοι" απάντησε ότι "θα τα πούμε αύριο αυτά".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: