ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.13

ΕΑΝ "ΑΥΤΟ" ΑΛΗΘΕΥΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ποια είναι η τελική πρόταση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την σημερινή σύσκεψη των 3

  Σύμφωνα με διαρροές, και όπως μεταδίδει το Press Project στο facebook,  Κουβέλης και Βενιζέλος προσέρχονται στη σύσκεψη με τον Σαμαρά με την εξής πρόταση:
1. Ανοιχτή ΕΡΤ. Χωρίς να λένε για πόσο διάστημα, με πόσους εργαζόμενους, και αν θα κρατήσει μέχρι την ίδρυση του νέου σχήματος.
2. Άμεση απόλυση
α) όσων Δ.Υ. ελέγχονται δικαστικά,  περιλαμβάνει και όσους δεν έχουν καταδικαστεί, αλλά όλους όσους εκκρεμεί κάποια δίωξη εις βάρος τους ακόμα και για εξωυπηρεσιακούς λόγους
β) όσων Δ.Υ. προσλήφθηκαν φέτος.

Σχόλιο Α.Α.: Ειδικά το 2β, αν ισχύει, είναι αιτία εκλογών από μόνο του! Αν γίνει, η ΝΔουυλα απογοητεύοντας το πελατολόγιο της, θα παλεύει για την δεύτερη θέση.

1 σχόλιο:

αγωνιστής είπε...

Από το 2009 και μετά με την υπογραφή του μνημονίου πρώτα το πασοκ διόρισε από το παράθυρο 25000 ανθρώπους και τώρα συνεχίζει η ΝΔ με το να διορίζει στελέχη της. Η πρακτική είναι πετυχημένη διορίζουμε τα δικά μας παιδιά. Επειτά όταν δεν είμαστε στην εξουσία γκρινιάζουμε και καταγγέλλουμε τους διορισμούς των άλλων παιδιών. Το πελατειακό σύστημα συνεχίζει ακάθεκτο,όσο για τους επίορκους, ναι ναι και πάλι ναι, να φύγουν και να τους κατασχεθούν όλα μέχρι την αξία που έκλεψαν και να μπούν και φυλακή .....Αλλά ...αλλά, αλλά αλήτες πολιτικοί και πολιτικά εκτρώματα κανείς δεν ειναι ένοχος επειδή κατηγορήθηκε κανείς πριν αποδειχθεί η ενοχή. Παλιοτομαριστές για να σώσετε το τομάρι σας, ανίκανα ανθρωπάκια ρίχνεται στην πυρά αθώους, Αν αληθεύει τέτοια πρόταση είστε φασίστες.Σκεφτείτε όμως όταν κατηγορειθείτε εσείς , μόνο αν κατηγορηθείτε, για ατασθαλίες πρέπει να μπείτε μέσα . Το ακούσατε ρε .. μέσα..