ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.13

Αυτό είναι το σχέδιο για απολύσεις και αναδιάρθρωση στο Δημόσιο


Αυτό είναι το σχέδιο για απολύσεις και αναδιάρθρωση στο Δημόσιο
Οπως αναφέρεται ρητά στο έγγραφο που δόθηκε στους εκπροσώπους της τρόικας η κυβέρνηση με το «κλείσιμο» της ΕΡΤ εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετά «ανοιχτά» μέτωπα.
Με ορίζοντα τον Σεπτέμβριο, οπότε αναμένεται να υπάρξει εκ νέου αξιολόγηση από τους εκπροσώπους των πιστωτών, η κυβέρνηση παρουσίασε στην τρόικα σχέδιο συγκεκριμένων δράσεων προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για συνολικά 4.000 απολύσεις και υπαγωγή 25.000 δημοσίων υπαλλήλων σε καθεστώς κινητικότητας μέχρι το τέλος του έτους.
Στις μηνιαίες αναφορές θα καταγράφεται πόσοι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε κινητικότητα, από πού προέρχονται και πού τοποθετήθηκαν αλλά και πόσοι ακόμη απομένουν αναξιοποίητοι.
Επίσης, θα κατατίθεται μηνιαία αναφορά για τις αποχωρήσεις και από πού προέρχονται (απόλυση, συνταξιοδότηση κ.λπ.), καθώς και για την πορεία των εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων, ενώ μηνιαίως θα καταγράφονται οι απασχολούμενοι στη γενική κυβέρνηση. Γενικός στόχος είναι η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων κατά 180.000 για την περίοδο 2012-2016.
Επιπλέον, ως προαπαιτούμενα στην επόμενη αξιολόγηση από τους πιστωτές τίθεται η αξιολόγηση και τα περιγράμματα θέσεων για 450.000 υπαλλήλους καθώς και η υπαγωγή 12.500 δημοσίων υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα.
Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουν καταγραφεί αναλυτικά οι προβλεπόμενες ανάγκες για προσλήψεις στο Δημόσιο για το 2013, ενώ θα έχει καταρτιστεί και προσχέδιο για τις ανάγκες στελέχωσης προκειμένου να περιληφθεί στον προϋπολογισμό του 2014.
newsbomb.gr

1 σχόλιο:

αγωνιστής είπε...

Αυτά για εκείνους που νομίζουν ότι με 2000 τώρα και 25000 απολύσεις αργότερα καθαρίσαμε.Έτσι πολλοί σκέφτονται εγώ δεν θα είμαι μέσα. Το σύστημα είναι επιστημονικά στημένο.Οι αποφάσεις για την διάλυση της Πατρίδας έχουν παρθεί από τους προδότες με πολύ ύπουλο και κρυμμένο τρόπο. Οι έλληνες δυστυχώς ακόμα κοιμόμαστε. Όμως όταν ξυπνήσουμε απότομα και απότομα θα ξυπνήσουμε τότε ασ γνωρίζουν ότι το ποτάμι της οργής θα πνίξει τα ανδρείκελα ,τους εφιάλτες της φυλής.Η ελλάδα ανήκει στους έλληνες . Ελληνες κάνεις δεν θα τη γλιτώσει γιατί απλά έχουν σκοπό να μας αφανήσουν. Ξεσηκωμός τώρα αντίσταση ανυπακοή .