ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.13

Η βία κάλυψε τις δηλώσεις για τον ερχομό του νέου μνημονίου


samaras


Τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας μας έκαναν να ασχοληθούμε περισσότερο με την οργάνωση των κακοποιών της Χ.Α. Συμφωνούμε όλοι οι έλληνες να τελειώνουμε με την Χ.Α. να τους εξαφανίσει και να τους τιμωρήσει το κράτος αλλά το ξεκαθάρισμα να μην τελειώσει σε αυτούς και μόνο, να επεκταθεί και στην άλλη πληγή που σπάει, καίει, δολοφονεί και πλιατσικολογεί, την πληγή των αντιεξουσιαστών και των αρχηγών τους.
του Κώστα Βουκελάτου
Μια είδηση που πέρασε εσκεμμένα η όχι και δεν ακούμπησε τα αυτιά των ελλήνων ήταν οι δηλώσεις Ζ. Μπαρόζο για την τσέπη μας και το μέλλον μας. Νομίζω άκουσα για να μην είμαι υπερβολικός στα δελτία ένα 5λεπτο την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα αλλά δεν δώσαμε παρασυρόμενοι από την ροή των γεγονότων που μας πλάσαραν τα κανάλια καμία ιδιαίτερη σημασία.
Αυτό που βγήκε από την συνάντηση Α. Σαμαρά – Ζ. Μπαρόζο είναι Μνημόνιο και πάλι Μνημόνιο με ένα νέο Μνημόνιο προ των πυλών και νέα μέτρα το ξαναγράφω ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ξεκαθάρισε μετά τη συνάντηση του με τον Α. Σαμαρά ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει πιστά τις δεσμεύσεις της, δηλαδή θα συνεχιστεί αυτή η φοροεπιδρομή και τα μέτρα που έχουν πτωχεύσει το 60% των νοικοκυριών και την ίδια την χώρα.
Στο τέλος της ομιλίας του ο Ζ. Μπαροζο είπε ότι θα χρειαστεί και νέο πακέτο βοήθειας, που θα συνοδεύεται φυσικά από νέα μέτρα, δηλαδή αυτό που όλοι γνωρίζαμε και είχαμε καταλάβει και μόνο ο Σαμαράς αρνείται επίμονα σε πρόσφατες δηλώσεις του. Συμπληρώνοντας ο κ. Ζοσέ Μπαροζο είπε στον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να εφαρμόσει κατά γράμμα τα μέτρα που του έχουν επιβάλει και έχουν γονατίσει τους έλληνες γιγαντώνοντας τον Φασισμό και την βία από όπου και εάν προέρχεται. Αναρωτιέμαι ο Πρωθυπουργός ως τι παραβρέθηκε στην συνάντηση ως στρατιώτης που εκτελεί εντολές η ως Αρχηγός ενός κράτους που οι έλληνες περιμένουν να τους υπερασπιστεί;
Με λίγα λόγια ο Ζοσέ Μπαρόζο κατέστησε σαφές στην παθητική στάση Σαμαρά ότι πρέπει να συνεχιστεί χωρίς κανένα δισταγμό και υπάκουα από την κυβέρνηση του η εφαρμογή του μνημονίου και να αφήσει στη «φροντίδα» των εταίρων, το ΔΝΤ και τον Στουρναρα τα περί νέας βοήθειας για το 2014, που θα εξαρτηθεί και από την αξιολόγηση της τρόικα. Σίγουρα ξέρει ο Ζ. Μπαρόζο τι γίνεται στην Ελλάδα και τι ζημιά έχουν κάνει τα ομολογημένα λάθος μέτρα της τρόικα στην Ελλάδα και στους έλληνες, αλλά έχοντας παθητική στάση ο Πρωθυπουργός και κρατώντας Υπουργό οικονομικών τον Στουρνάρα δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν συμπεριφορά και στάση απέναντι μας. Ο Ζ. Μπαρόζο διαπιστώνει ότι χωρίς τα μνημόνια η Ελλάδα θα έχανε κάθε ελπίδα να προσφύγει εκ νέου στις αγορές και δεν θα είχε ίχνος αξιοπιστίας και δεν του απάντησε εκείνη την ώρα ο Σαμαράς για να ακουστεί παντού ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;
Η αλλάζει στάση ο Σαμαράς απέναντι στην αναλγησία των Ευρωπαίων που μας βλέπουν σαν μπίλια της ρουλέτας και ότι κάτσει σε όσους γύρους κάτσει η προβλέπω να μας ρίχνει στο επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ όπως μας είχε ρίξει και το 1993 στο επικίνδυνο πασοκ με τα σημερινά αποτελέσματα.



freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια: