ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.13

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Κόκκινο πανί έγινε σήμερα στις 11.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργάνωσε σήμερα η ΑΔΕΔΥ. Μόλις ο Κ. Μητσοτάκης αποβιβάστηκε από το όχημά του στη Σταδίου έγινε αντιληπτός από τους σχολικούς φύλακες οι οποίοι άρχισαν να τον φωνάζουν «αλήτη». Την ώρα που έφτανε στην είσοδο του Υπουργείου Εσωτερικών συνοδευόμενος από τους άνδρες της φρουράς του, ένας άνδρας κινήθηκε εναντίον του προκειμένου να τον χτυπήσει. Τόσο οι άνδρες από την ασφάλεια του Κ. Μητσοτάκη, όσο και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο περικύκλωσαν και απώθησαν τον μαινόμενο άνδρα, ενώ οι υπόλοιποι σχολικοί φύλακες γιούχαραν και αποδοκίμαζαν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για να δείτε καρέ καρέ την επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και τα 2 σχετικά βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ 1: Η επίθεση στον Κ.Μητσοτάκη ΒΙΝΤΕΟ 2: Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου



01. Το καραούλι πριν την επίθεση 02. Eλα και πλησιάζει ο Υπουργός 03. Η στιγμή που ο σχολικός φύλακας σηκώνει το χέρι για να χτυπήσει τον Κ. Μητσοτάκη 04. Αστυνομικοί συγκρατούν τον μαινόμενο σχολικό φύλακα 05. ....και τον απομακρύνουν...

(newsit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: