ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.13

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η συνάντηση πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας και στις κατασχέσεις λογαριασμών, για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμείατο δημόσιο και τις τράπεζες .Μετά από συζήτηση αποφασίστικε η ίδρυση του 1ου συλλόγου πολιτών στην πόλη μας με σκοπό την υπεράσπιση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας, που προκύπτουν από το σύνταγμα, με κάθε δυνατό μέσο, νομικό, διεκδικητικό και κινηματικό .Όπως αναφέρθηκε και στην σχετική εισήγηση “η υπεράσπιση του δικαιώματος στην κατοικία, της απρόσκοπτης χρήσης του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού, της απρόσκοπτης πρόσβασης όλων μας στην περίθαλψη και στα φάρμακα, η υπεράσπιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και
η υπεράσπιση της εξασφάλισης ενός ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης, όπως αυτά απορρέουν από το σύνταγμα της χώρας μας, αποτελούν υπέρτατους σκοπούς και στόχους του συλλόγου .
Επίσης βασική ενασχόληση του συλλόγου θα είναι η επεξεργασία και διατύπωση των αιτημάτων για κάθε έναν από τους παραπάνω στόχους .
Ορίστηκε προσωρινή επιτροπή η οποία θα προχωρήσει στην προετοιμασία του καταστατικού του συλλόγου καθώς και στην άμεση προετοιμασία της επόμενης στοχευμένης παρέμβασης αυτού για δύο επίκαιρα θέματα, εκείνο των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ, καθώς και της κίνησης για την πληρωμή του 1. 00 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας . Και για τα δύο αυτά θέματα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις .
Επίσης αποφασίστηκε , για την καλύτερη ενημέρωση των μελών του συλλόγου, να δημιουργηθεί άμεσα σχετική σελίδα στο facebook Ήδη ξεκίνησε η εγγραφή των πρώτων μελών του συλλόγου, διαδικασία που θα παραμένει ανοικτή, με στόχο να αγκαλιάσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: