ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.13

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δηλώνει άγνοια για την προκλητική δήλωση Ερντογάν για την Κύπρο!



PAPARIES_Erdogan_Obama_2

Σάλο έχει δημιουργήσει η δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος»….

«Δεν νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε με κάτι τέτοιο» τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τον ισχυρισμό του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, ότι ***«δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος».


Η κ. Ψάκι ανέφερε ότι δεν έχει υπόψη της τη συγκεκριμένη δήλωση του πρωθυπουργούτης Τουρκίας και είπε ότι θα ερευνήσει το θέμα, προσθέτοντας ότι «δεν νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε με κάτι τέτοιο».


Στο μεταξύ, η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Βικτόρια Νούλαντ, μιλώντας χθες το βράδυ στο «Ατλαντικό Συμβούλιο», στην Ουάσιγκτον, αναφέρθηκε και σε ζητήματα που αφορούν στην Ανατολική Μεσόγειο, κυρίως στον τομέα της ενέργειας. Μίλησε για «ευκαιρίες» στην προσπάθεια προώθησης της ειρήνης και ειδικότερα επίλυσης του προβλήματος της Κύπρου.


Το θέμα της ομιλίας της ήταν «Στην κατεύθυνση μίας Διατλαντικής Αναγέννησης: Διασφαλίζοντας το κοινό μας μέλλον».


Σε ερώτηση για το Κυπριακό, υποστήριξε ότι «οι δυο πλευρές στο νησί δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία» , ενώ χαιρέτισε τη δέσμευση των δυο ηγετών (προέδρου Αναστασιάδη και Έρογλου) να εργαστούν προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υποστήριξη που προσφέρουν η Τουρκία και η Ελλάδα, όπως είπε.


Επίσης, έκανε λόγο για «νέα δεδομένα» που δημιουργεί ο τομέας της ενέργειας για την περιοχή, για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Κάλεσε τις δυο κοινότητες του νησιού να συνεργαστούν όχι μόνο για τη λύση του Κυπριακού, αλλά και για να αξιοποιήσουν μαζί τους υδρογονάνθρακες.

***«δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος».

www.epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: