ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.13

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ... ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ"

Χρύσανθος Λαζαρίδης

«Παζάρια» για να καμφθούν οι αντιδράσεις των βουλευτών


Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ για τα άρθρα 6 και 7 του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Π», προσπάθειες στο να πειστούν οι διαφωνούντες, έχει αναλάβει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στη Βουλή και μιλά με βουλευτές.
Ο κ. Λαζαρίδης υπερθεματίζει υπέρ της σωστής κατεύθυνσης που έχουν οι διατάξεις ωστόσο βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να υπάρξει κάποια φόρμουλα με διορθωτικές αλλαγές ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις των βουλευτών.
Υπενθυμίζετε οτι ο κ. Στουρνάρας μετά τις αντιδράσεις των βουλευτών πήρε πίσω όλες τις φορολογικές διατάξεις του νομοσχεδίου. Οι διατάξεις σύμφωνα με τον υπουργό αφορούσαν το ΤΑΙΠΕΔ,πιστωτικά ιδρύματα και τη  Γενική Γραμματεία Εσόδων.
Τέλος, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ακόμη οτι η επίμαχη ρύθμιση είναι ενταγμένη στο Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και έχει απόλυτη προθεσμία εφαρμογής την 1.1.14.«Αυτές οι διατάξεις πρέπει να περάσουν τώρα γιατί αλλάζουν το υπάρχον αναχρονιστικό πλαίσιο και εφαρμόζουν τα ισχύοντα στις ευρωπαϊκές χώρες» υπογράμμισε ακόμη ο υπουργός.


Παρασκηνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: