ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.14

Πτώση στις εξαγωγές στο σύνολο του έτους για πρώτη φορά από το 2010 - Νέα συντριβή το Δεκέμβριο: Στο πιο σύντομο ανέκδοτο εξελίχθηκε η σαμαρική "ανάκαμψη"

Mειωμένες, για πρώτη φορά από το 2010, εμφανίζονται οι ελληνικές εξαγωγές σε ετήσια βάση, το 2013, τόσο σε συνολική αξία (-0,2%), όσο και σε αξία εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών (-2,2%).
Όπως επισημαίνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), αιτία της μείωσης είναι οι ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε συνολικά το εξωτερικό εμπόριο της χώρας... το τελευταίο δίμηνο του 2013, εξαιτίας του δυσμενούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και των αρνητικών επιδόσεων του κλάδου των πετρελαιοειδών.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο έτος η εορταστική περίοδος του Δεκεμβρίου, όχι μόνο δεν ευνόησε τις ελληνικές εξαγωγές, αλλά ενίσχυσε τις πιέσεις στους περισσότερους κλάδους εξωστρεφούς εμπορικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με την ανάλυση του ΠΣΕ και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των εκτιμήσεων της ΕΛΣΤΑΤ, τον περασμένο Δεκέμβριο η συνολική αξία των εξαγωγών μειώθηκε κατά 14,2% στα 2,09 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, προκύπτει μείωση της τάξης του 3,7%% στο 1,32 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι πιέσεις αυτές συνέχισαν το αρνητικό σερί του περασμένου Νοεμβρίου, οπότε η συνολική αξία των εξαγωγών μειώθηκε κατά 21,5% (-6% εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών). Το αποτέλεσμα αυτών των μειώσεων τους δύο τελευταίους μήνες του 2013 ήταν να περιοριστούν οι εξαγωγές κατά σχεδόν 1 δισ. ευρώ, σε σχέση με τις επιδόσεις του τελευταίου διμήνου του 2012.
Ως συνέπεια, σε επίπεδο 12μήνου 2013 καταγράφεται πλέον οριακή μείωση στη συνολική των εξαγωγών κατά 0,2% στα 27,53 δις. ευρώ, ενώ, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, προκύπτει μείωση κατά 2,2% στα 16,81 δισ. ευρώ. Σε σχέση με το 2008, οπότε και άρχισε η κρίση, οι ελληνικές εξαγωγές έχουν αυξηθεί κατά 29,12% - ή κατά 56,6% από τα χαμηλά του 2009.

Σε ό,τι αφορά τη μείωση των εξαγωγών τον περασμένο Δεκέμβριο κατά 14,2%, αυτή αποδίδεται κυρίως στη μείωση των εξαγωγών προς Τρίτες Χώρες (-19,2%), που αφορούν κυρίως τα πετρελαιοειδή, και λιγότερο προς τις χώρες της Ε.Ε. (-6,8%). Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι ελληνικές εξαγωγές προς Τρίτες Χώρες μειώθηκαν κατά μόλις 1,4% και στις χώρες της Ε.Ε. κατά 5,2%.

Αντίστοιχη κατρακύλα σημειώνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ (πλην του τουρισμού, ο οποίος βέβαια είχε υποστεί καθίζηση νωρίτερα, οπότε η όποια άνοδός του εθεωρείτο νομοτελειακή και φυσικά ανεπαρκής στο να αντισταθμίσει το γενικό ναυάγιο) ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, συνεπώς επιβεβαιώνεται ότι υπό το καθεστώς της μνημονιακής υποδούλωσης δεν εξακολουθούν να καταστρέφονται μόνο οι άνθρωποι, αλλά να επιδεινώνονται ακόμα και οι αριθμοί.

(ΠΗΓΕΣ:
Εφημερίδα των Συντακτών
από καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: