ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.14

Κάλεσμα αγροτών για ενίσχυση των μπλόκων

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες, οι οποίοι προετοιμάζονται για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Αποφάσεις σήμερα Τετάρτη στην Ημαθία. Κάλεσμα και προς τους πολίτες να ενισχύσουν τα μπλόκα.
Την Τρίτη απηύθυναν κάλεσμα οι Θεσσαλοί στους εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα να συναποφασίσουν στο πλαίσιο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο...
Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας το Σάββατο.
Οι αγρότες της Θεσσαλίας κάλεσαν ακόμη τους πολίτες να ενισχύσουν το μπλόκο της Νίκαιας στο πλαίσιο συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που θα διοργανώσουν την ερχόμενη Κυριακή.
Κοινό αίτημα όλων αποτελεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όπως και με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Στο μπλόκο ο Δ. Κουτσούμπας
Την Παρασκευή, το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια θα επισκεφθεί ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σήμερα αγρότες από Νάουσα και Αλεξάνδρεια κατευθύνονται ήδη στον κόμβο της Κουλούρας. «Η ουρά έχει φτάσει ήδη τα 10 χλμ», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Ημαθίας Κώστας Λιολιόπουλος (μέλος της Πρωτοβουλίας).
Δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο «από σήμερα κιόλας να κλείσουμε συμβολικά την Εγνατία Οδό».
Ζεσταίνουν μηχανές στις Σέρρες
Την Παρασκευή το απόγευμα πρόκειται να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες στις Σέρρες, ενώ προς το παρόν «ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ τους που βρίσκονται ήδη στις πλατείες των χωριών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Σερρών Γιάννη Τουρτούτα, ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται και από σήμερα μπαίνουν στον χορό των κινητοποιήσεων και οι αγρότες της Μαυροθάλασσας.
Ησυχία επικρατεί σε Δράμα και Καβάλα, όπως και στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι οι αγρότες λένε «όχι» στην τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων σε όσους έχουν τζίρο κάτω των 40.000 ευρώ και- μεταξύ άλλων - ζητούν αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 20.000 ευρώ, που θα προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: