ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Αυτές είναι οι οριστικές ημερομηνίες για Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές! ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αυτές είναι οι οριστικές ημερομηνίες για Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές Τις οριστικές ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κατέθετε πριν από λίγο στη βουλή με τροπολογία ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. O πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου και ο δεύτερος γύρος θα γίνει στις 25 Μαΐου μαζί με τις Ευρωεκλογές.
Αναλύοντας το σκεπτικό, το Υπουργείο επισημαίνει ότι η ταυτόχρονη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την πρώτη Κυριακή θα επιφέρει δυσχέρειες στην προπαρασκευή στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και κυρίως κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας , τόσο στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής όσο και στους εκλογείς.
Η γενεσιουργός αιτία ανάγεται στην υποχρέωση των εκλογέων να σημειώσουν σταυρό προτίμησης στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών. Η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και ιδιαίτερα στην ακολουθούμενη φάση καταμέτρησης, εξαγωγής αλλά και μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα σημειωθούν καθυστερήσεις υπονομεύοντας την ομαλότητα της συνολικής διαδικασίας.
«Για τους ανωτέρω λόγους θα πρέπει να υιοθετηθεί και να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα της ταυτόχρονης διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διενέργεια της επαναληπτικής ψηφοφορίας των αυτοδιοικητικών εκλογών» αναφέρει η τροπολογία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν.
Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή είναι εν δυνάμει νικητές.
Ως προς τι να βάλουν τις ευρωεκλογές την δεύτερη Κυριακή?
Έπρεπε ο πρώτος γύρος των δημοτικών να γίνει στις 25 Μαιου μαζί με ευρωεκλογές και όσοι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες δεν εκλεγούν, να διαγωνιστούν την 1η Ιουνίου.
Μήπως επιθυμούν μεγάλη αποχή για να αποφύγουν τη συντριβή?