ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Το Βουλγαρικών συμφερόντων DΕFENCENET τόλμησε να τα βάλει με τους Κεφαλονίτες.


Το defencenet.gr είναι "έγκυρη" ιστοσελίδα που ασχολείται με αμυντικά , πατριωτικά και στρατιωτικά θέματα. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τη θεωρούν αξιόπιστη και πατριωτική.
 
Στις 6/2 είδαμε κάτι να μην πηγαίνει καλά, με την ιστοσελίδα και τη σχέση της με αυτό που συμβαίνει στην Κεφαλονιά. Γράφει: 
Αν είναι δυνατόν!!!
Έχουμε φάει στη μάπα καμιά 50αριά 4άρια και θα μας αναστάτωνε το 3,8!!!!
 
Στη συνέχεια έχουμε αυτό:
Σε όλο το διαδίκτυο παίζει η φωτογραφία, που έβαλε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με τον τίτλο:
Και σχόλια, όπως αυτό:
Πρόσωπο ήρεμο. Χτυπημένο, με σημάδια που δεν έχουν φύγει ακόμα. Είναι μια γυναίκα από την Κεφαλονιά. Μια από τους χιλιάδες σεισμόπληκτους.... Τα σημάδια αποτυπωμένα στο πρόσωπό της. Ο σεισμός την πλήγωσε, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Έχει σημάδια από χτυπήματα σε όλο το πρόσωπό της. Όμως εκείνη χαμογελά.Κοιτά την κάμερα με ηρεμία και χαμογελά. Γιατί ζει. Και γιατί ζουν κι άλλοι. Οι δυο σεισμοί που συγκλόνισαν την Κεφαλονιά στις 26 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου κατέστρεψαν περιουσίες, άφησαν 5.000 άστεγους αλλά δεν κόστισαν καμία ζωή.Και σίγουρα η γυναίκα της φωτογραφίας ξέρει πως όσο κι αν είναι δύσκολες οι εποχές, όσο κι αν το να χάνεις το σπίτι σου είναι βαρύ, το ότι δε χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.
Κοιτά το φακό και χαμογελά, παρόλα τα βάσανα.
Και σε άλλο ιστολόγιο πολιτών Αγρινίου, μπαίνει η ίδια φωτογραφία , με τίτλο:

Οι δικές μας Καρυάτιδες

Ας δούμε τι "έπαθε" η ίδια φωτογραφία στο defencenet. Τίτλος:
Και ξεκινά, χαρακτηρίζοντας "ατυχείς" τις δηλώσεις του καθηγητή αντισεισμικής τεχνολογίας Παν. Καρύδη:
«Συστήνω στους τουρίστες: Ελάτε στην Κεφαλονιά να απολαύσετε με ασφάλεια τους σεισμούς!».
Και ειρωνεύεται το είδος του "εναλλακτικού τουρισμού", που προτείνει ο καθηγητής.
Τις ίδιες δηλώσεις και την ίδια πρόσκληση έχει απευθύνει ο κ. Άκης Τσελέντης. Το ίδιο λέμε κι εμείς και κάθε άλλος άνθρωπος που ξέρει και αγαπά την Κεφαλονιά. Το ίδιο λέει και η Καλιφόρνια: " Come to California to enjoy earthquakes". Η πρόσληψη ευχαρίστησης, μέσω της έκλυσης της αδρεναλίνης που προκαλεί ο φόβος, είναι ο τρόπος των τολμηρών και των θαρραλέων.  Όταν, βέβαια, βρίσκεσαι σε μέρος ασφαλές. Και αν είσαι "τυχερός".
Οι τίτλοι και τα σχόλια στα δύο άρθρα καλλιεργούν και διασπείρουν φόβο, με αποτέλεσμα την αποτροπή επισκεπτών που θα ήθελαν να έρθουν στην Κεφαλονιά. Ακολουθεί τη μέθοδο και άλλων τρομοκρατικών ΜΜΕ. 
 
Και ακολουθεί η "χαριστική" βολή.  Τίτλος:
ΝΤΡΟΠΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ!
"...Δείτε τι γίνεται στην Κεφαλονιά, που αν δεν υπήρχαν οι Ε.Δ. ακόμα στα χωράφια θα κοιμόντουσαν οι Κεφαλονίτες... Αλλά φαίνεται ότι οι Έλληνες για άλλη μια φορά ξεχνούν τις Ένοπλες Δυνάμεις (όπως το έκαναν τόσες φορές ακόμα και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν) και θεωρούν καλό ότι πρέπει να κερδοσκοπούν σε βάρος των στελεχών που έχουν εκστρατεύσει για να απαλύνουν το πόνο των συναθρώπων τους στην Κεφαλονιά.
Ετσι λοιπόν, μας έρχονται καταγγελίες ότι χρεώνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τους καφέδες και τα σάντουιτς που αγοράζουν από την τσέπη τους (φυσικά...) στην Κεφαλονιά σε τιμές ... NAMMO'S Μυκόνου!
Ήτοι, 45 ευρώ, τρεις καφέδες και τρία σάντουιτς! Στο τόπο που πήγαν να σώσουν!
Μήπως να τους στείλουμε μερικές φωτογραφίες από τις Ηπειρώτισσες στον ελληνοαλβανικό πόλεμο με το κιβώτιο των πυρομαχικών στην πλάτη να ανεβαίνουν τις κορφές της Πίνδου για να ανεφοδιάσουν τον Στρατό μας; Αυτές, πόσο έπρεπε να χρεώσουν;
Και αυτή την στιγμή το οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς λειτουργεί λόγω του Στρατού και ειδικότερα του Μηχανικού".
 
---------------
Η "Αξιοπιστία" αυτού του κειμένου είναι ανάλογη εκείνης των δύο άλλων.  Παρ' όλα αυτά, εμείς έχουμε ζητήσει από Ληξουριώτες φίλους να ερευνήσουν την αλήθεια του. Εμείς, εδώ, τους λογαριασμούς μας ξέρουμε πώς να τους ξεκαθαρίζουμε. Το defencenet μπορεί να αποδείξει την αλήθεια του τρίτου κειμένου, μια και τα άλλα δύο είναι εμφανώς, σκόπιμα και δυσφημιστικά;
Ακόμα και αν το περιστατικό είναι αληθινό, πρόκειται για κάτι μεμονωμένο, το οποίο κανείς δεν θα σκεφτόταν να το επεκτείνει σε όλους τους Κεφαλονίτες και , προχωρώντας περισσότερο, σε όλους τους Έλληνες .
Όμως, παίρνοντας υπόψη την "αξιοπιστία" και τη στόχευση των δύο προηγούμενων κειμένων, που είναι η απαξίωση της Κεφαλονιάς ως προορισμού, εμείς λέμε ότι το κείμενο είναι ψευδές και συκοφαντικό, σε κάθε περίπτωση.
 
Επειδή, στις τρεις φορές που εμείς είδαμε (και σιγά μη ψάξουμε και για άλλες), η "πατριωτική" αυτή ιστοσελίδα τα έβαλε με τους Κεφαλονίτες και την Πατρίδα τους, είναι η σειρά μας να δώσουμε την απάντηση,

με τρόπο κεφαλονίτικο.

 
Ας δούμε, λοιπόν,  ποιος είναι ο κύριος που λέει: "ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μας, βλέποντας αυτή την αλληλουχία διασποράς ψευδών ειδήσεων, ήταν η ερώτηση:
Ποιος είναι το defencenet;
Το "έγκυρο" και "πατριωτικό" defencenet, που ασχολείται με θέματα Άμυνας, Εξωτερικής Πολιτικής, Ασφάλειας, Τουρκίας, Ιστορίας, Θρησκείας και πάνω από όλα με ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ έχει για ιδιοκτήτη, τον κύριο
VASIL ATANASOV ((ΒΑΣΙΛ ΑΤΑΝΑΣΟΒ) του NEDYALKOV ATANASOV και της  TERANKA ATANASOVA, έμπορο που γεννήθηκε στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα. 
Το ξέραμε πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπελι. Και κάποιοι φροντίζουν για αυτό. Όμως, πάει πολύ ένας Βούλγαρος να μας λέει : "Ντροπή Έλληνες".
 
Υπάρχουν στην Ελλάδα, κάποιοι άνθρωποι που δίνουν στην ιστοσελίδα αποκλειστικότητες και πληροφορίες, σχετικές με τα θέματα που ασχολείται η ιστοσελίδα και κυρίως, Εθνικά θέματα, θέματα Άμυνας και Στρατιωτικά θέματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν,  σε ποιούς δίνετε πληροφορίες και από που αντλείτε "αξιόπιστες" ειδήσεις.
 
Οι ελληνικές γραφίδες, που λειτουργούν, ως βιτρίνα μιας βουλγαρικής εταιρείας, το κάνουν, μάλλον, για την αμοιβή τους και ας τους κρίνουν άλλοι. Πολλοί έχουν "αμαρτήσει για το παιδί τους ή το ψωμί τους". Επίσης, δεν θα σχολιάσουμε την αλλαγή μιας ιδιοκτησίας τέτοιας μορφής και τέτοιας εθνικότητας, χωρίς την αλλαγή τίτλου και περιεχομένου. (Ετσι κι αλλιώς, είμαστε όλοι Ευρωπαίοι και με βούλα. Έλληνες, όμως, δεν είναι όλοι).
Αλλά, ένας Βούλγαρος να ενδιαφέρεται για τον πατριωτισμό και τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ελλήνων, δεν μας κάθεται καλά. Κάποια παιχνίδια παίζονται, και μόνο όταν έρθει η δημοκρατία , η εξουσία του λαού, θα μάθουμε ποια είναι αυτά.
 

Ο τρόπος των Κεφαλλήνων στην αντιμετώπιση των σεισμών (σάτιρα, αξιοπρέπεια, περιφρόνηση, ανάμικτα με το φόβο) και η αρνητική υποδοχή των "επιτόπου" και των καναλιών έχουν δημιουργήσει ανησυχίες στους καθεστωτικούς. Και τα καθεστωτικά μέσα, προσπαθούν είτε να τρομοκρατήσουν, είτε να απαξιώσουν τους Κεφαλονίτες.  Η Κεφαλονιά βράζει, γιατί ξέρει και ζει. Η "άριστη συμπεριφορά του κρατικού μηχανισμού" είναι μόνο για τα media και αυτό που φοβούνται είναι, μήπως ο θυμός, που γέννησε η καταστροφή και η απελπισία, γίνει έκρηξη και το "μικρόβιο" απλωθεί. Η μέθοδος της απαξίωσης, με ανύπαρκτα περιστατικά, όπως αυτό με τη "λεηλασία του πλοίου", έχουν σαν σκοπό τον περιορισμό της όποιας ανταρσίας στο νησί.

Το Defencenet είναι μέρος του πολυπλόκαμου καθεστωτικού μηχανισμού χειραγώγησης των πολιτών. Είναι μέρος μιας Λερναίας Ύδρας, με πολλά κεφάλια, ενός χταποδιού, με πολλά πλοκάμια. Πέρα από τα απαξιωμένα και δερόμενα όπου τα πετυχαίνουμε, "κρατικά κανάλια", υπάρχει μια αριστεροδεξιά "αντιστασιακιά" κατάσταση στο διαδίκτυο και στην πολιτική, που μοναδικός της σκοπός είναι η Διαίρεση του Λαού και η κάμψη του φρονήματος του. 
Και η άλλη όψη είναι η μαζική συγκρότηση ή απόπειρα συγκρότησης κομμάτων και αποκομμάτων, τόσων που στις ευρωεκλογές, που είναι φτηνές, η τοποθέτηση ψηφοδέλτιων θα απαιτήσει τα ράφια της πληγωμένης Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης ή ένα αντισεισμικό κοντέηνερ.
Η επόμενη "βοήθεια" που θα μας έρθει θα είναι τα ΜΑΤ.
Σκοπός όλων αυτών των φημών, είναι η κάμψη του φρονήματος, η αποκοπή της Κεφαλονιάς από οικονομική βοήθεια και η δυσφήμηση μιας ορατής απειλής. Δεν είναι τυχαίο ότι η μοναδική σύλληψη για "διασπορά ψευδών ειδήσεων", που αφορούν το σεισμό έγινε στην ...Κυπαρισία(Και, φυσικά, θα πουν ότι πρόκειται για κάποιο "μεμονωμένο περιστατικό)!!
Για την ώρα, κύριοι του defencenet, πάρτε μια μερίδα από τα Ρίχτερ που μας περισσεύουν.
Ξέρουμε από σεισμούς.
Κι αν εμείς είμαστε ασφαλείς από σεισμούς, εσείς δεν είστε από μας, όταν με τρόπο ύπουλο μας ενοχλείτε.
 
Όταν θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε, ξανά,  με Κεφαλονίτες και ειδικά Ληξουριώτες, με τρόπο συκοφαντικό, ψευδή και δυσφημιστικό, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
Τέλος, παρακαλούμε, μην παίζετε με τον πόνο μας.
Και αυτό το λέμε με αγάπη.
Κι αν είστε φίλοι και τύποι που αγαπάτε την ομορφιά και την περιπέτεια, ελάτε στην Κεφαλονιά για extreme sports. Θα είστε κι εσείς ασφαλείς, κάνοντας σέρφινγκ πάνω σε σεισμικά κύματα.

Κάνουμε δωρεάν ξεναγήσεις. Στις εικόνες, στα τοπία, στους ανθρώπους, στην ιστορία και στη φιλοσοφία αυτού του τόπου και αυτών των ανθρώπων. Σε ότι αγαπάμε και σε ότι ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

Άγοντας ξένους, κάνουμε φίλους

Επισκεφθείτε την Κεφαλονιά και, ιδιαίτερα, το πληγωμένο Ληξούρι. Είμαστε όρθιοι και ζωντανοί.
Όπως τα δέντρα πεθαίνουν όρθια, έτσι και τα σπίτια της Κεφαλονιάς. Οι άνθρωποι, όμως, στην Κεφαλονιά, επί 60 χρόνια και μετά από  60 σεισμούς άνω των 5 ρίχτερ, είναι ακόμα όρθιοι.
Μην υποτιμάτε την ψυχή αυτών των ανθρώπων, κύριοι .
  • (Η εικόνα είναι του Ληξουριώτη Δον ΨΥΧΩΤΗ)
 
Ακολουθεί βίντεο με εικόνες από την αξιοπρεπή υποδοχή του Εγκέλαδου ("σπίτι γιοκ") και εκείνο τον άλλο τρόπο, που έχουμε για τους εχθρούς και τους "επιτόπου".
Φτιαγμένο από τον Nils Kullack, έναν "ξένο" , που με σεβασμό και αγάπη, αποτύπωσε την Κεφαλονίτικη Αγρυπνία. 

Kefalonia Insomnia 2014

 
ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε κάτω από καταιγισμό δονήσεων εκ των οποίων δύο ήταν άνω των 4 ρίχτερ (4,2 και 4,4). Τι να σας πούμε; "Αναστατωθήκαμε" χα χα χα. Το πλυντήριο δεν προλαβαίνει να πλένει λερωμένα σώβρακα.
Και, μην περιμένετε να τεκμηριώσει, ποτέ, την ανυπόστατη είδηση. Όπως, δεν εξήγησε ποτέ γιατί διαστρέβλωσε δηλώσεις σε θέμα που έχει να κάνει με τους αγωγούς πετρελαίου.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ

Ε ί μ α σ τ ε   Ρ ι ζ ο σ π ά σ τ ε ς 

 http://www.ithacanet.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: