ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.14

Της «ψηλής» κατηγορίας το επίπεδο συζήτησης ….στην εκπομπή του Αυτιά με τον υπουργό υγείας.


ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ  — Τόσο χαμηλό νομίζουν ότι είναι  το πεδίο αντίληψης όσων τους παρακολουθούν ….λόγω μη άλλης επιλογής το Σαββατοκύριακο; (στο Mega mou.. -το επίπεδο- είναι προκλητικά ξεδιάντροπο). 

  — Να πιστεύουν αλήθεια ότι υπάρχουν τηλεθεατές που τους παίρνουν στα σοβαρά; Η χαζή προσπάθεια τηλεχειραγώγησης ….είναι ξετσίπωτα εμφανής ….και ο κόσμος γελάει και «παλαμοδείχνει».
Το τρισάθλιο σύστημα νομίζει ότι η προσπάθεια τηλε-αποβλάκωσις έχει απήχηση στους πολίτες και κυρίως στην νεολαία;
Αβραμό -Μάγδα -Λοβέρδος -Αυτιάς 
 — Όμως, όλοι αυτοί οι τύποι -πολιτικοί και τηλεπαράγοντες- ….θησαυρίζουν εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και την εξαθλίωση των Ελλήνων  ….και δεν βλέπω την διαφορά από τους «ριχάρδους» του είδους.
Όσο για τον άδωνις ….κε Σαμαρά, ο Γεωργαλάς θα είχε καλύτερα αποτελέσματα ….στο σκοπούμενο πέρασμα της χονδροειδούς  προπαγάνδας της κυβέρνησής σας και της ψεύτικης έκφρασης συμπάθειας στους αναξιοπαθούντες πολίτες   ….λόγω της συνεχιζόμενης «επιδρομής» στο εισόδημά του (για θυσία του Ελληνικού λαού μιλάει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος) και το ξεδιάντροπο πλιάτσικο των συμφερόντων και των συντεχνιών ….στον Δημόσιο κορβανά!
  — Η κα Μάγδα και ο κ. Αυτιάς -οι πονόψυχοι- ευημερούν σερβίροντας χρηστική -δήθεν- ενημέρωση, αλλά και παρηγορία  και ψεύτικη ελπίδα για τους «εύπιστους» ….κανονικά παπαγαλάκια δηλαδή και αμορτισέρ του συστήματος! 
  — Αλήθεια γιατί το γκουβέρνο -χρόνια τώρα- δίνει προτεραιότητα και εμπιστεύεται, σε πρώτη προτεραιότητα, στον κ. Γιώργο τον Αυτιά και στην κα Μάγδα την «διάχυση» της επιλεγμένης πληροφόρησής του και την χαλκευμένη προπαγάνδα ….που θέλει να περάσει στο «αφελές» τηλεοπτικό κοινό;
Κάποιο λάκκο έχει η Φάβα!

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ ΜΕ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟυ 1Ας γίνουμε όμως λίγο αγενείς και ας μπούμε στον ιδιωτικό ηλεκτρονικό χώρο(facebook)  της κας Μάγδας ….να δούμε ποιους τύπους επέλεξε να «φωτοφιλοξενήσει» στο ΧΑΪ….  ηλεκτρονικό περιβάλλον της, όπου η όμορφη Πρεβεζάνα»….»επιδεικνύει» μέρος της ευημερίας της και το «καδράρισμα» της μόστρας της!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

 

by ΜπαρμπαΝίκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: