ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.14

Η «κάθοδος» των αγροτών

Πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης.
 Την  αλληλεγγύη της στους αγρότες εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ καλώντας και τους δημόσιους υπάλληλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης που έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.
 
«Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της», τονίζει η ΑΔΕΔΥ και προσθέτει: «Οι εργαζόμενοι του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη».
 
Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, οι αγρότες δίνουν μία ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης και των μονοπωλίων.
 
Το παρών στο παναγροτικό συλλαλητήριο αναμένεται να δώσουν αγρότες από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον 902 πούλμαν δρομολογούνται από μια σειρά νομούς. Αγρότες από Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Χαλκιδική και Ανατολική Θεσσαλονίκη, αλλά και την Κοζάνη, θα δώσουν το «παρών».
 
Μαζική συμμετοχή αναμένεται και από το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, αλλά και από τα μπλόκα της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Βορειοκεντρικής Εύβοια, της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας. Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης θα φθάσουν στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.


tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: