ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.14

Ομολογούν ότι έχουν αποτύχει και γι’ αυτό ψάχνουν στήριξη στους προστάτες τους!



Γράφει ο Μαγια
Καθημερινά αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να αποδεικνύει, πως δεν ορρωδεί προ ουδενός. Επιμένει να μάχεται τη λογική, την ηθική, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα. Να ταπεινώνει διαρκώς τους πολίτες, να τους ενοχοποιεί για όσα τους κάνει, να τους μέμφεται για να τους κάνει κι άλλα.
Δεν υπάρχει κοινωνικό στρώμα που να μην έχει επιδεινωθεί δραματικά η οικονομική του κατάσταση από το 2010 μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που άσκησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ομολογώντας την πλήρη εξάρτησή τους από τους δανειστές, προσβλέπουν στην ανοιχτή παρέμβαση των Βρυξελλών και του Βερολίνου υπέρ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Εκλιπαρούν, με τον ραγιαδισμό που τους διακρίνει, την Τρόικα να παρέμβει στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις με στόχο να επηρεαστεί η ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων.
Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Τρόικα, παραδεχόμενοι ότι έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών. Πως έχουν αποτύχει οικτρά.
Ζητούν εναγωνίως από τους δανειστές να …ευλογήσουν το πλασματικό -και βαμμένο κόκκινο από το αίμα της κοινωνίας- πλεόνασμα, ώστε να εμφανιστεί ως επιβεβαίωση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της (βάρβαρης) πολιτικής που εφάρμοσαν μέχρι τώρα και ταυτόχρονα να υποσχεθούν-δεσμευτούν για ελάφρυνση του χρέους.
Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους Μαυρογιαλούρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι να εξαπατήσουν εκ νέου τους πολίτες μέσω της καλλιέργειας τεχνητής ευφορίας και ανέξοδων ελπίδων.
Σαμαράς και Βενιζέλος, δεν θα διστάσουν να πάρουν νέο δάνειο, να υπογράψουν νέο Μνημόνιο, να ξεπουλήσουν ό,τι γουστάρουν να αρπάξουν οι …συνεταίροι μας αρκεί στις εκλογές να μη συντριβούν οι ίδιοι κι ας έχει αποδεκατιστεί η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση των εντολοδόχων όσες αλχημείες και αθλιότητες κι αν μηχανευτεί δεν θα αποφύγει την κατάρρευσής της στις ευρωκάλπες.
Και τούτο επειδή κάθε μέρα, που παραμένει στην εξουσία, η δημοσιονομική κατάρρευση συνεχίζεται, το χρέος φουσκώνει, οι φόροι αυξάνονται και πληθύνονται, το ΑΕΠ μικραίνει, και η ανεργία τρομάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: