ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.14

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ (ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΙ ΡΕΝ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

''ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ''...

...''ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ''...
Σφοδρή επίθεση στον Όλι Ρεν εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλοςμε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM»...
Ο πρώην υπουργός εξέφρασε την απογοήτευση του από την γνωριμία του με τον Επίτροπο για την Δημοσιονομική Πολιτική όταν ήταν ακόμα διαπραγματευτής της ένταξης της Φινλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο».
«Τον έχω συναντήσει σε πολύ νεαρά ηλικία, όταν ήταν διαπραγματευτής της φινλανδικής ένταξης στην Ε.Ε. και ήταν ένα πρόσωπο εντελώς ανύπαρκτο. Φαντάζομαι ότι θα τον είχαν τοποθετήσει εκεί για κομματικούς λόγους, επειδή ήταν εκλεκτός, και γι’ αυτό το λόγο η Φινλανδία ερχόταν στις διαπραγματεύσεις κατά εντελώς ασύντακτο τρόπο, χύμα».
Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για μια άκρως αλγεινή εντύπωση από την γνωριμία του με τον Όλι Ρεν καθώς εκτιμά πως πρόκειται για έναν αξιωματούχο χωρίς ιδιαίτερα προσόντα.
«Αλλά ο Ρεν μου είχε κάνει χείριστη εντύπωση και δεν κατάλαβα ποτέ με τι προσόντα πήρε αυτές τις μακρόσυρτες ιδιότητές του. Καταψηφίστηκε ήδη ως αντιπρόεδρος και δεν έχει καμία ελπίδα ευτυχώς, αλλά δεν έχουν καμία σημασία αυτά που λέει και καμία ισχύ. Όταν λέει κάτι και εμείς χαιρόμαστε, γιατί το έχουμε κάνει και αυτό, ό, τι να’ ναι κάνουμε, και τώρα ασήμαντο είναι αυτό που κάνουμε.
Πρόκειται για ασήμαντο άνθρωπο. Δεν έχει καμία σημασία και καλά θα κάνει να απαλλάξει τους Ευρωπαίους από την παρουσία του, καθώς απλώς εισπράττει έναν παχυλό μισθό χωρίς να κάνει τίποτα. Είναι ανύπαρκτος».
Πηγή : enikos.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ:Πυρηνική βόμβα από τον Όλι Ρεν. ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Μας στέλνει στην Παγκόσμια Τράπεζα, αρνείται να μιλήσει για το χρέος πριν το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: