ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.14

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ":: Δεν έπαιρναν λεφτά μόνον οι ΜΚΟ αλλά και κάποιοι μέσα στο Υπουργείο Εξωτερικών !



Μετά την ερώτηση για τις ΜΚΟ του Γιώργου Παπανδρέου που είχε υποβάλει από τον Δεκέμβριο του 2010 ( και την κατάθεση του στην αρμόδια ανακρίτρια Ευγενία Κυβέλου) ο βουλευτής παρουσιάζει στοιχεία και για άλλες περίεργες υποθέσεις που σχετίζονται με τις χρυσές ΜΚΟ του ΓΑΠ.
Διαβάστε την ερώτηση που υπέβαλε σήμερα προς το Υπουργείο Εξωτερικών.
Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι ο τότε υφυπουργός εξωτερικών (και σημερινός υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) Γιάννης Ζαφειρόπουλος που παραιτήθηκε στις 21/01/2002 καταγγέλλοντας  στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη την διαχείριση των κονδυλίων του ΥΠΕΞ από τον τότε υπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Για όλες τις υποθέσεις των ΜΚΟ κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: