ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.08

«Τυχαίο γεγονός» χαρακτηρίζει την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη η δημοτική αρχή της Κομοτηνής

Ξεγυμνώνεται πλέον ο Δημήτρης Κοτσάκης. Τα χουντικά του αισθήματα βγαίνουν στο προσκήνιο!!!

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης και μερίδα των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, στην προσπάθεια να αποφύγουν εντέχνως το ψήφισμα που έφερε προς ψήφιση η αντιπολίτευση και αφορούσε την καταδίκη της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, χαρακτήρισαν την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού … ως «τυχαίο γεγονός».
Ο δήμαρχος μάλιστα, όταν πήρε τον λόγο, είπε το εξής απίστευτο: «…δεν γίνεται να καταδικάσουμε την αστυνομία. Είναι σαν να καταδικάζουμε την γενιά των 700€!!! Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι δολοφόνος και να τον καταδικάσουμε. Υπάρχουν αρμόδιο όργανα γι’ αυτό!!!...».

Η δημοτική αρχή, εξέδωσε μόνη της ψήφισμα το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και μοιράστηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Απ’ αυτό λείπουν δυστυχώς οι λέξεις «καταδίκη», «δολοφονία», «ευθύνες», ενώ για τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης, όπου αποκλείστηκαν πεντακόσιοι και πλέον φοιτητές στην Νομική Σχολή από «αγανακτισμένους πολίτες» … δεν γίνεται κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: